Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Különleges karácsonyi reklámok! Neked melyik a kedvenced?

Különleges karácsonyi reklámok! Neked melyik a kedvenced?

A reklámok átszövik az életünket, szembejönnek az utcán, megszakítják a filmeket, az arcunkba ugranak internetezés közben, így nem csoda, ha nem sokan rajonganak értük. Ám létezik az évnek egy időszaka, ami a reklámkészítés területén is piros betűs ünnep, igen ez a karácsony. Ilyenkor valahogy a reklámok is odateszik magukat, meghatóbbak, viccesebbek, kreatívabbak, mint máskor. Ilyen, rendhagyó karácsonyi reklámokból gyűjtöttünk össze párat. 

Edeka

A német áruházlánc idén egy igazán ütős karácsonyi reklámmal igyekezett megragadni az emberek figyelmét. A sztoriban egy öreg úr drasztikus módszerhez folyamodik annak érdekében, hogy gyermekeit karácsony estéjén a közös családi fa alá csalogassa…Nos, a cél szentesíti az eszközt!

 

Freshpet

Az állateledelt forgalmazó cég reklámjában kétségtelenül kiakad a cukiságmérő, hiszen egy csomó édes szőrmókot szerepeltet, méghozzá emberi kezekkel megtoldva. A kutyusok a Mikulás segédeiként szorgosan  készülnek a karácsonyra és készítik az ajándékokat. A reklámban mindegyik kutyusnak külön karaktere van, ami még aranyosabbá teszi a videót.

 

Mulberry

A Mulberry divatmárka merész videójában nem kevesebbet vállalt be, mint azt, hogy táskájukat a kis Jézus szerepébe helyezik, amit Szenteste meglátogatnak a pásztorok és a Három Király. Az igazi divatrajongók számára egy vallásos áhítattal körberajongott Mulberry táska a nagybetűs Karácsonyi Ajándék.

 

Harvey Nichols

Ugye Neked is ismerős az a szitu, amikor a fa alatt ülve bontogatod az ajándékaidat, és igyekszel a kevésbé eltalált darabokhoz is jó képet vágni. A Harvey Nichols reklámja pontosan definiálja ezt az arckifejezést: giftface. Egyszerű a megoldás ajánlja a reklám a családtagoknak: válassz tökéletes ajándékot és nem kell giftface-be merevedett arccal ülnöd a fa alatt karácsonykor!

 

The Body Shop

A The Body Shop reklámja nem gondolja túl a dolgokat, nincs giccsesen feldíszített fa, boldog család és megállíthatatlanul zuhogó hóesés. Ami van: gondtalanság, vidámság és az a megszívlelendő üzenet, hogy nem kell sok ahhoz, hogy jól érezd magad.

 

House of Fraser

Ez a a karácsonyi reklám kreatívan és stílusosan koreografálja meg az angol áruház ünnepi kínálatát. Tulajdonképpen egy lendületes és szórakoztató videoklipet látunk, ahol a látványé és a zenéé a főszerep.

 

Karácsonyi reklámok
Van kedvenc reklámod?

Képek: youtube, huffingtonpost