Kusza érzéseket foglaltak dalba

Rovat

Megosztás

A Blahalouisiana új videója egy nagyívű szerelmes dalhoz készült, a készülő negyedik lemez első single-jéhez. A Ne engedj még el azokról a kusza érzésekről szól, melyeket mindannyian megélhetünk egy szakítás előtt.

“Van, hogy valamilyen külső, felettünk álló ok miatt nem működik a kapcsolat, és nem azért, mert már nem vagyunk szerelmesek egymásba. Előfordul például, hogy valaki nem képes magát szeretni, így a másik szerelmét sem képes befogadni. A tehetetlenség és az erre való rádöbbenés a legfájóbb és legnehezebb ilyenkor. Az ember még küzd a reménytelen fájdalmas vagy akár viszonzatlan szerelemért, mert egyelőre még nem tud a másik nélkül létezni. Semmit nem kér csak azt, hogy maradjon.” – foglalja össze Schoblocher Barbara, a zenekar énekese.

A klip Let Them Slide Away után ismét házon belül készítette el az együttes. Barbi és Ádám (dobos)közösen találták ki a koncepciót, maguk rendezték és vágták. A felvételek a Holiday Studio-ban készültek Földi Ádám fotós, kreatív közreműködésével.

Egyszerű de mégis érzelmekben gazdag videót szerettünk volna, így jött az ötlet, hogy idézzük meg a régi TVshow-k hangulatát. Az inspirációt Bonni Tyler It’s A Heartache című klipje adta. – meséli Barbi.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta