Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Kutyája mentette meg egy hatalmas eséstől!

Kutyája mentette meg egy hatalmas eséstől!

Bizony előfordul, hogy nem az állataink szorulnak a mi segítségünkre, hanem mi az övékre! Erre tökéletes példa Hanna, akit kutyája mentett meg attól, hogy összetörje magát!

Hannah Quintus elképedt, mikor visszanézte a háziállat-kamerájának a felvételét! Jax, a golden retriever-e ugyanis megmentette őt!

A két és fél éves kutyus “reflexe” azonnal beindult, mikor látta, hogy gazdija dülöngél a hazaérkezést követően. Jax Hannah segítségére sietett és az ágyra lökte, hogy ne a padlón végezze! Ezzel pedig megakadályozta azt is, hogy komolyabb sérüléseket szerezzen.

Itt láthatjátok az elképesztő videót!

 

@hquintusCame home after a few too many and caught this video of my petcam 😂😂 ##fyp ##funny ##falling ##dog ##tigerking ##distancedance ##coronavirus ##quarantine♬ kid fran moon – g

Egy ilyen védelmezőre mindenkinek szüksége lenne!

Amikor először néztem meg (a felvételt), meglepődtem. Meg kellett néznem még párszor, hogy rájöjjek, mi is történt, (mikor megértettem) elképedtem – mesélte Hannah a Daily Star-nak.

 

Hannah szerint az a kötelék, ami kettőjük között van nagyon szoros. A kutyus hét hetes kora óta él vele, és mindennap hálás érte.

Gazdája elmondása szerint, Jax imád ölelkezni és bújni! Ugyanakkor a rosszalkodás sem áll messze tőle, folyton a szájába vesz valamit: cipőt, zoknit, játékot, és szereti szétszaggatni a wc papírt, a lábtörlőt.

Te is szereted az állatokat? Kitöltötted már tesztünket? Milyen háziállat való neked?

Képek: Instagram/hquintus

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share