Lábas Viki szembe megy a rohanó világgal

Rovat

Megosztás

Olivér From Earth és Lábas Viki közös szerzeménye igazán szíveket melengetőre sikerült. Futás a mezőkön, másszunk egymás hátára, kártyázzunk hajnalig, nevessünk minden pillanatban, csak élvezd, üzeni a dal, Még ráérünk.

A Margaret Island énekese összeállt Olivérrel egy videoklip erejéig, ami az élet alapvető szépségeire hívja felé a figyelmet. Akármilyen gyorsított világot is élünk, néha meg kell állnunk, mert a csend minden hangosabb zajnál többet ér, dúdolják a fiatal tehetségek. A dalszöveghez abszolút passzol a videoklip is a mezőn futó, önfeledt pillanatokkal, és a vízbe fejest ugráló, mosolygós arcokkal.

Viki alapvetően is egy nagyon pozitív személyiség, aki mindig egy kis játékra buzdítja a közönséget. Igazi nőci hajában a sokszor hordott, hófehér csatokkal és a káprázatos mosolyával. Most azt üzeni nekünk, nembaj, ha eltévedünk saját utunkon, nem kell mindig mindennek tökéletesnek lennie, hisz az élet erről szól, egyszer fent, másszor lent és ez így szép.

Patocska Olivér a 2013-as X-Faktor-ban ismerhették meg a nézők a ByTheWay együttes tagjaként. A műsor történetének legsikeresebb zenekara második helyezést ért el a tehetségkutatóban, és vált a közönség egyik abszolút favoritjává. A verseny után nem sokkal Olivér kilépett a bandából, majd 2015-ben visszatért a zenei szcénába, azóta is ontja magából a jobbnál jobb szerzeményeket.

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta