Laci visszavenne Bende arcából, kicsapatná Olivért – Ki legyen a Középsuli sorozat új szereplője?

Rovat

Megosztás

Közeledik az időpont, amikor megválasztjuk azt a szereplőt, akit hosszú időn át a kedvenc Középsuli szereplőitek között láthattok majd. Érdemes jól meggondolni, jól megfontolni azt, hogy kire szavaztok. Mi megpróbálunk kicsit segíteni nektek, hogy jobban megismerhessétek a szereplőket: interjút készítünk mindegyikükkel több rovatunkban is. A legjobb pedig még hátravan. Szívesen elmondanám, de nem teszem, mert akkor nem lenne meglepi a jelöltek számára sem! :P

Tudj meg többet Laciról!

Laci, te tizenöt éves vagy, ha téged szavaznak meg, a sorozat legfiatalabb szereplője lennél.  Szerinted ez milyen pozitív vagy negatív hatással lenne a beilleszkedésedre?

Szerintem pozitív lenne, mert kell egy fiatal hódító ebbe a sorozatba. Ugyanakkor a beilleszkedésemet sem akadályozná, mert idősebbnek nézek ki és érettebb is vagyok a korosztályomnál, szóval semmi negatív nem érne engem.

Mondtad, hogy tetszik a sorozat? Öt dolgot felsorolnál, amik miatt még szereted a sorozatot?

1. Azért is szeretem a sorozatot, mert ez az én korosztályomhoz készült, tehát nagyon élvezem.

2. A szereplők nagyon jól el vannak találva, a lányok lélegzetelállítóak, a fiúk viccesek.

3. Eleve az ötlet miatt tetszett meg, mert még egy ilyen sorozatot nem ismerek.

4. Nagyon jók a bonyodalmak és a megoldások benne, emiatt elvezhető a sorozat.

5. Tisztelem a benne lévő munkát, és emiatt is érdekes, mert a szereplők soha nem tűnnek fáradtnak, és ezt azért csodálom a mindennapi rohanás mellett. Mondjuk, én sem lennék fáradt, mert biztos szórakoztatóak a forgatások.

unnamed (2)

Azt írtad, jó lennél a sportlady mellé. Bejön neked Eszti?

Igen, mindenképp. Gyönyörű lány és ugye focizik. Pont nekem való, ráadásul ugyanannál az egyesületnél, mint én, szóval igen, nagyon is! 😛

Kicsit bővebben fejtsd ki kérlek, miért réd szavazzanak a nézők?

Azért szavazzanak rám, mert én egy nagyon izgalmas karakter tudnék lenni a sorozatba: vicces, jófej, de határozott. Én mindenkinek megmutatnám, ki az alfa, de mindenkivel nagyon jóban lennék. A szerelmi szálakat rendesen összekuszálnám, szóval Bende kicsit visszább venne az arcából. Persze mindezt sorozaton belül.

Ha kellene írnod egy megdöbbentő jelenetet, akkor mi lenne az? 

Szerintem az elég megdöbbentő lenne, ha mondjuk az osztályterembe vannak a szereplők, Bende éppen fűzi azt a lányt, aki Olivérnek is bejön. Kis szócsata után ez verekedéssé fajulna, és az osztályfőnöknél kötnének ki. Ez Olivér kicsapását nagyon meggyorsíthatja.

Szimpatikus Laci?

https://www.youtube.com/watch?v=lkNbb04zEtA

Szavaztál már? Még nem? Kattints!

Szavaztál már? Igen? Nem baj. Eltelt 24 óra? Kattints!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta