Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Lánybarátok? Féljünk tőlük vagy szeressük őket?

Lánybarátok? Féljünk tőlük vagy szeressük őket?

A szerelmesek sok időt töltenek együtt, de néha kimenőt kell adni a másiknak és hagyni, hogy a barátaival is ápolja a kapcsolatot. De mi van akkor, ha a kedves nem pasis sörözésekre jár, hanem havercsajokkal programozik? Aggódjunk vagy ne?

Természetes dolog, hogy a szerelmednek és neked is mindkét nemből vannak barátai, hiszen egy baráti társaságot lányok és fiúk is vegyesen alkotnak. Ám jellemzően mégiscsak a lányok lányokkal, fiúk fiúkkal osztják meg legféltettebb titkaikat, beszélik ki a problémáikat. Egy jó barátot persze nem a neme határoz meg, de valljuk be, a shoppingolásra, diétákkal, pasiügyekkel vagy körömlakk divattal kapcsolatos topicokra nem minden pasi vevő. Lényeg a lényeg, ha egy srácnak az átlagosnál több lány barátja van, netán a legjobb barátja is lány, az teljesen rendeben van…vagy mégsem. Az örök dilemma, miszerint fú és lány között pusztán csak barátság egyszerűen nem létezik, valószínűleg téged fog legjobban aggasztani, ha olyan pasival jössz össze, akinek több lánybarátja van, mint haverja.

 

Halálra aggódod magad, nem törődsz vele, vagy néha megszólal benned a vészcsengő? Mindenkire potenciális riválisként tekintesz vagy meg sem fordul a fejedben, hogy valamelyikükben ne bízz meg? A gimis Fruzsi szerint egy stabil kapcsolatban nincs helye ilyen félelmeknek: ” Szerintem, ha a sráccal már együtt vagy egy ideje, és tudod, hogy bármit megtenne érted, fölösleges ilyen hülyeségekre pazarolni a figyelmedet. Ha örökösen féltékenykedsz, ultimátumot adsz stb., akkor csak magad alatt vágod a fát és a kapcsolatotokat is megmérgezi az állandó problémázás.”

Van, aki nem féltékeny típus és van, aki nem bírja ki, hogy ne ellenőrizgesse a másikat folytonosan. Ez a késztetés csak felerősödhet, ha kiderül, hogy netán valamelyik havercsajjal még volt is valami, netán közös múltjuk is van a sráccal. Zsófinak is ez volt a tapasztalata: “A barátom mindig is népszerű volt a lányok körében és a barátai, ismerősei között is akadtak csajok. Közülük olyan is volt, akiről tudtam, hogy régebben jártak. Hát bevallom, nem örültem annak, hogy jelen van az életében. Szerintem a fiú lány barátság csak kamu.”

Ha a másiknak fontos vagy, akkor bátran elmesélheted neki a félelmeidet, meg fog hallgatni, de fölösleges rágörcsölni olyan dolgokra, amelyekkel esetleg csak a saját életedet nehezíted és a szerelmeteket is veszélybe sodrod.

Lánybarátok
Féltékeny típusnak tartod magadat?

Képek: bodyrock, wallpaperhdfine

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share