Lebénult a Tanulom magam Attisa

Rovat

Megosztás

A Tanulom magam YouTube csatorna sztárja, Attis ritka betegséggel küzd, melyről őszintén beszél mostani videójában és osztja meg saját tapasztalatait.

A Tanulom magam híres YouTube csatorna alkotója, Attis számtalan érdekes videóval szórakoztatja már évek óta követőit. Most azonban rendhagyó videót láthatunk tőle, amiben őszintén mesél arról, hogy milyen ritka betegség támadta meg szervezetét. A Bell-féle arcidegbénulásról van szó, melynek kezdeti tüneteiről is mesél, hogy nála hogyan jelentkeztek (nyelvzsibbadás, szemlecsukás nehézsége) és mindarról, amin most keresztülment.

A videó tartalma Attishoz megszokott módon tanító jellegű, amellett, hogy rendkívül felzaklató, hogy egy ilyen fiatalemberrel ez megtörténik. Attis bemutatja a Bell-féle betegség tüneteit és az idegpályák működési zavarairól is beszél, ami ehhez a betegséghez köthető.

Azt is megtudhatjuk, hogy az ideg gyulladását, azaz az okot kell megszűntetni ahhoz, hogy kezelni tudják a betegséget. Ezt pedig nem mással csinálják, mint szteroidokkal és gyulladáscsökkentőkkel. Emellett arcmasszázzsal is lehet segíteni a regenerálódást.

Mi ezúton kívánunk mielőbbi felépülést Attisnak és rendkívül becsülendőnek tartjuk, hogy megosztotta ilyen nehéz időkben is tapasztalatait, ennyire összefogóan és tanulságosan!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta