Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Lecsúszott gyerekszínészek

Lecsúszott gyerekszínészek

A hirtelen jött hírnév gyakran ártalmas lehet. Egy felnőtt embernek is nehéz elviselni lelkileg, egy gyereknek pedig még nehezebb.

A gyerekszínészek élete sem fenékig tejfel. Ugyan megkaphatnak egy-egy híres szerepet, azonban ez akár kárukra is fordulhat és örökre véget vethet karrierjüknek, vagy akár az életüknek. Sokan nem is gondolnak bele, de egy film mögött általában mindig nagy elvárások vannak. Ez pedig a színészeken ütközhet ki.

A nagy nyomást nehéz elviselni, az állandó zaklatásokat pedig még nehezebb. A színészek ugyanis mindig a rivaldafénynek vannak kitéve. Felismerik őket az utcán, megszólítják őket vagy autogrammot kérnek tőlük. Egy idő után ez azonban nemcsak hogy unalmas lehet, de kellemetlen is.

A lelki részéről kevesen beszélnek, mert a többség csak a csillogást és a rajongást látja. Mi magunk is belegondolunk és ábrándozunk arról, hogy híresek leszünk egyszer, de a lelki terheket nem sokan tudják elviselni. A hírnévvel járó megpróbáltatások komoly sérüléseket tudnak okozni és átalakulhatnak paranoiává is.

 

Lindsey Lohan

Több gyerekfilmben szerepelt, mint később felnőtt korában. Mára már nem igazán kap szerepeket. Ez köszönhető életvitelének is. A hatóságokkal már többször meggyűlt a baja, a sajtóban pedig rendszeresen szerepel kábult állapotban. Az elmúlt 10 évben drogfüggő lett és már csak árnyéka önmagának.

Macaulay Culkin

Keresett és népszerű gyerekszínésznek számított. A Reszkessetek betörők sikere után nem tudott elhelyezkedni a szakmájában és mélyrepülésbe kezdett. Elkezdett drogozni, ami teljesen tönkretette az egykori bájos arcát. Ma már visszavonult és és alig mutatkozik.

Jake Lloyd

A fiú a Csillagok háborújából lehet ismerős. A szerep miatt egész iskolaévei alatt csúfolták osztálytársai, a film ugyanis hatalmas bukásnak számított. Később börtönbe is került gyorshajtás és randalírozás miatt. Ma egy elmegyógyintézetben tölti a napjait. A népszerűség teljesen tönkretette, amit mai napig képtelen volt feldolgozni.

Haley Joel Osment

Rengeteg díjat kapott fiatalon. Olyan klasszikusokban szerepelt, mint a Forrest Gump vagy a Hatodik érzék. A legendás szerepek azonban eltűntek mára az életéből és csendesen éli a napjait. Ittas vezetés miatt állt már bíróság előtt, komoly alkohol problémákkal küszködött egy ideig, de mára már az anti-alkoholisták elkötelezett híve lett és sikerült megszabadulnia az italtól.

Lecsúszott gyerekszínészek
Te lennél híres, ha megtehetnéd?