Ezt nézed:  / Hírek / Színes / A legjobb halloweeni filmek

A legjobb halloweeni filmek

Nincs is jobb annál, mint mikor kint hideg van, és bekuckózol az ágyba egy jó film mellé. A halloween közeledtével. ezekkel a filmekkel könnyen rá tudsz hangolódni erre az ijesztő ünnepre.

1. Hókusz-pókusz

Ez egy igazi old school halloweens film, amine három boszorkány 300 év után visszatér és természetesen halhatatlanná akarnak válni, viszont ehhez jó pár bátor gyereknek lesz szava.

38412.8

2. Karácsonyi lidércnyomás

Ne tévesszen meg a karácsony szó a címben, a téma mellett, az ijesztő csontváz figurákkal igazi halloweeni hangulatot ad majd ez a film.

gallery-1470168172-the-nightmare-before-christmas-movie-poster-1993

 

 

 

3. Addams Family

Akár a sorozatról, akár a filmről is van szó, az Addams Familytől, tuti, hogy  kiráz majd a hideg. A furcsa család összes tagja, mintha mindennap a halloweent élné meg, ne hagyd ki semmiképp a film listáról!

gallery-1470169297-the-addams-family-movie-poster-3659

 

4. Szörny Rt.

Na jó, tudom, nem a legijesztőbb film a Szörny Rt., de ha kicsi testvérrel kell filmet nézni, ez pont megfelel a halloweeni témának. Sikoly energia, szörnyecskék, tökéletes halloweeni film a gyerekeknek.

2001-disneypixar

 

5. Szellemirtók

Az örök klasszikust nem szabad kihagyni, a Szellemirtók, akár a régi, akár az új feldolgozást vesszük, tökéletesek egy pizsipartira, vagy egy délutáni családi filmnézésnek. Izgalmas, vicces és egyértelműen halloweeni.

1984-columbia-pictures

Halloweeni filmek
Te szoktál ünnepre hangolódás miatt ilyen témájú filmeket nézni?

 

És ha már Halloween, nézzétek meg újra a Középsuli sorozat halloweeni részét! 🙂 

Fotók: seventeen.com

Borítókép: plusquotes.com