Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / A legmenőbb halloweeni jelmezek, amiket a Középsulisok is felvennének

A legmenőbb halloweeni jelmezek, amiket a Középsulisok is felvennének

Az angolszász kultúrákban már több évszázados hagyomány, hogy halloweenkor jelmezbe bújnak az emberek.

Ma már persze pusztán szórakozásból öltünk vicces vagy éppen félelmetes álruhát, de kezdetben az álcázásnak komoly szerepe volt a halloween kultúráját meghonosító kelták, majd más népek körében is.

A kelták hite szerint ezen az éjjelen az élők és holtak világa közötti határ elmosódik, a holtak szellemei pedig visszatérnek közéjük. Hogy elrejtsék magukat a kóbor lelkek elől, állati bőrökből és állatfejekből készített öltözékekbe bújtak.

 

Ennek az ősi hagyománynak a szülötte a mi halloweeni maskaránk. Szerencsére ezen a különleges éjjelen nem kell állatbőrökbe öltöznünk, de egy kicsit azért mi is kivetkőzhetünk önmagunkból.

Meg is mutatjuk, hogyan! Elhoztuk nektek a legjobb halloweeni jelmezeket, amelyeket még a Középsulisok is szívesen hordanának!

JOKER

Kétségkívül az idei év legnagyobb filmsikere a Joker. A Batman széria főgonoszának lenni mindig is menő volt, s a stílusodtól függ, hogy a Jared Leto, a Heath Ledger vagy a Joaquin Phoenix által megformált karakter bőrébe bújsz.

Fotó: Comic Book

Sugar skull

Ehhez a maszkhoz némi kézügyességre és sok-sok kreativitásra lesz szükséged, ezért ne hagyd az utolsó pillanatra az elkészítését. Hidd el, megéri a fáradságot, minden szem rád fog szegeződni a buliban!

Fotó: Cut Out

AZ

A legtöbbünkből félelmet, de legalábbis viszolygást váltanak ki a bohócok. Ezt a karaktert meglehetőségen változatosan alakíthatod kedved szerint. Ha nincs ötleted, válaszd a Stephen King féle Pennywise-t!

Fotó: TV Guide

Wednesday

A klasszikus Adams Family sorozat legújabb része tarol a mozikban, így a benne lévő karakterek újra aktuálisak lettek. A morcos Wednesday-t mindenki imádja, ráadásul a jelmezt is könnyű elkészíteni!

Fotó: Comic Book

Unikornis

Ha cuki akarsz lenni idén, akkor az unikornis jelmezt neked találták ki! Az egyszarvú a Középsulisok közt is nagyon népszerű volt. De mégis ki öltözött be ennek az aranyos, mesebeli lénynek?

Fotó: Glamour

Emlékeztek még a Középsuli halloweenhez kapcsolódó részeire?

Nézzétek meg ezeket most!

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share