A legmenőbb nyári munkák a világ körül

Rovat

Megosztás

Te sem szeretnéd egy irodában ücsörögve, vagy a tikkasztó melegben, kétkezi munkát végezve tölteni a nyarad? Képzeld, mások is úgy döntöttek, hogy inkább valami extrémebb munkát vállalnak, olyanokat, mikért te is mindent félredobva rohannál.

Egzotikus sziget gondnok

Manapság egyre több magánsziget létezik, amiket a tulajdonosuk csak ritkán látogat. Valakinek azonban vigyáznia kell a csodálatos szigetre egész évben. Erre találták ki az egzotikus sziget gondnokot.  Fizetett szállás, étel és egy mesés élettér, heti pár óra munkáért. Ráadásul ezen felül még fizetés is jár. Gondolj bele, tök jó lenne elszökni egy ilyen kis szigetre néha, nem?

Hivatásos utazó sörkóstoló

Amerikában egy cég fizet azért gyakornokoknak, hogy utazzák körbe az államokat és közben menjenek el minden sörfesztiválra és kóstoljanak meg minden sört. Cserébe blogot kell vezetniük és posztolni a közösségi oldalakra. Egy ilyen állásért ki ne kapkodna?

Világutazó vásárló

A lányok álommelója. Egy cég azért fizet egy szerencsés kiválasztottnak, hogy járja körbe a világot (New York, Párizs, Peking, London és még sorolhatnám) vegyen meg bizonyos ruházati vagy sminktermékeket bizonyos boltokban és írja meg véleményét róluk egy blogon. A vásárlást is fizetik, ráadásul a blogger csajszi meg is tarthatja a megvásárolt cuccokat! Csak egy kérdés marad: hol lehet erre jelentkezni?

Nászúttesztelő

Egy fiatal párnak azért fizet egy nászutakat tervező cég, hogy fél év alatt 12 helyen élvezzék a luxusszállodák adta lehetőségeket. Azért ők lettek kiválasztva, mert akárhány országban jártak, mindenütt megesküdtek. Most aztán a nászutakat is bepótolhatják!

Disney álomépítész

Milyen egy álomépítész élete a DisneyLand-nél? Nincs más dolga, mint a legvadabb fantáziáját elővéve új épületeket tervezni a Disney parkjaiba. Erre munkára sem mondanánk nemet, ha valaki felajánlaná.

Csúszda tesztelő

Imádod az aquaparkokat? Akkor ez a munka pont neked lenne megfelelő!  A világot körbeutazva,  a legextrémebb csúszdákon lecsúszva élnéd az életed, amiért ráadásul még fizetést is kapnál. Az élményeket a közösségi hálón kell megosztani a nagyközönséggel. Ez igen csekély ár, egy ilyen kalssz munkáért, nem igaz?

Te melyik extrém munkát vállalnád el?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a 200. részbe!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta