A legmenőbb nyári táborok listája – Ezeket NE hagyjátok ki!

Rovat

Megosztás

A mai világban tele hirdetésekkel, bőséges ajánlatot kapunk minden nap akár egy arckrémről, akár egy porszívóról. Így sincs másképp a nyári táborokkal sem, de hogy ne kelljen egész nap a gép előtt ülnötök és keresgélnetek, hoztunk nektek néhány menő nyári tábort, amit kár lenne kihagyni.

Nézzük ezeket!

YOUTUBER-TÁBOR

10-17 éveseknek

A PEOPLE TEAM Alapítvány által szervezett Youtuber-táborban megtanulhattok kamerát kezelni és videót vágni. Ismert arcok mesélnek saját tapasztalataikról, sikereikről és kudarcaikról, sőt kulisszatitkokat is elárulnak majd. Az elkészült videóitokat a turnus végén pontozzák; ez az értékelés segíthet a további fejlődésben és a célotok elérésében, hogy a nem is olyan távoli jövőben kollégákká váljatok.

Helyszín: Kecskemét

Időpont: július 14–20., július 21–27., július 28–augusztus 3.

DJ-TÁBOR

12-17 éveseknek

Ha szereted a zenét, akkor ez neked való! A Funside Balaton által szervezett DJ-táborban megtanulhatod hogyan kevernek zenét a profik és rengeteg más izgalmas programban is részed lehet a Balaton partján. A Funside Balaton táborban minden turnus vasárnap délben indul és szombaton délben ér véget. Lehet választani rövid turnus (7 nap, 6 éj), és hosszú turnus (14 nap, 13 éj) között. Lássuk a MÉG szabad időpontokat!

Helyszín: Balatongyörök, Ifitábor

Időpont: július 21–27., augusztus 4–10.

GOKART-TÁBOR

8-15 éveseknek

A SilverKart által szervezett bejárós jellegű táborban a gokart programon túl számos szórakoztató és tartalmas programmal színesítik a napokat. Bowling pálya, biliárd asztalok, csocsó, darts, és Xbox-ok találhatóak az éttermükben. A turnusok hétfőtől péntekig tartanak, reggel 8:00-tól 16:30-ig. Gyerekeket 145 cm-es magasságtól fogadnak. Gokartos tapasztalat nem szükséges, de javasolják a jelentkezés előtt a gokartozás kipróbálását!

Helyszín: Budapesten, a X. kerületben található, az Örs vezér tértől és Kökitől egyaránt 10 percre.

Időpont: július 22–26., július 29–augusztus 2., augusztus 5–9., augusztus 12–16.

NYÁRI KENU- ÉS VÍZI ÉLMÉNYTÁBOR

6-18 éveseknek

Az Óbudai Sportegyesület (Indián-Vízitúr) Római parti evezősoktatásos sport- és nyári élménytáboraiban a kenuzáson kívül kreatív foglalkozásokkal és kalandos játékokkal várnak benneteket. Mindegyik hajóban vizsgázott kormányos segíti a kezdő evezősöket. Vagyis előképzettség nem szükséges! Teljesen kezdőtől a haladó evezősig, az egyedül érkezőktől a 2-3 baráttal visszajárókig fogadják a gyerekeket.

Helyszín: Budapest, Római-part

Időpont:  július 15–19., július 22–26.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta