A legnagyobb macsók a Középsuli történelmében!

Rovat

Megosztás

A macsóság a Középsuli sorozatban rendkívül fontos szerepet játszik, és az adott fiúnak rengeteg kitételnek meg kell felelnie ahhoz, hogy teljes értékű macsó lehessen. Lássuk a sorozat legnagyobb macsóit!

Bende

A macsóság koronázatlan királya. Bátran kijelenthetjük azt, hogy a Középsuli egyik legmenőbb karaktere az Bende, hiszen a puszta sármjával képes levenni bárkit a lábáról. 135 rész óta csak nagyon kevésszer láthattuk azt, hogy Bende nem tudta megtartani az óriási önbizalmát és kisugárzását. Már csak attól kell félnie Bendének, hogy el ne vegyék tőle ezt a posztot. Bár sokan próbálták már eddig, sikertelenül.

Matyi

Matyi az az osztálytárs volt, aki még a sorozat elején viszonyt folytatott Barbival. Ekkor még Bende és Barbi egy párt alkottak, így nem is csoda, hogy nem tetszett Bendének a dolog. Emiatt, ők ketten gyakran összetűzésbe is keveredtek, és sokszor sikerült borsot törnie Bende orra alá, hogy elvehesse tőle a macsó titulust. Ennek az lett a vége, hogy Bende többször is megverte, majd elüldözte az iskolából.

Manó

Manó sosem pályázott a macsó posztra és nem is igazán jóképű, Bendéhez képest. Manó az izomzataival és hatalmas erejével, valamint félelmetes tekintetével és bárdforgató képességével próbálja elnyerni a lányok kegyeit. Zsófi szívét meghódította, és bár neki Manó volt a legnagyobb macsó a földkerekségen, Bendéhez még így sem ért fel.

Dominik

Igen, Dominik is felkerült a listára. Bár 134 rész óta csak azt láttuk, hogyan lohol egy lány után sikertelenül, most mégis úgy fest, hogy kitört ebből a sűrű ködből, és mint hamvaiból feltámadt főnixmadár született újjá, miután elnyerte egy gyönyörű lány kegyeit. Azóta rengeteg önbizalmat szerzett, és már a képességeit is megmeri mérettetni bárkivel. Vajon, ő belőle is lehet macsó?

A legnagyobb macsók a Középsuli történelmében!
Szerintetek ki a legnagyobb macsó?

Most vasárnap érkezik a Középsuli új része!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta