Ezt nézed:  / Pszicho, szex / A legrosszabb szomszédtípusok!

A legrosszabb szomszédtípusok!

Megkönnyíthetik az életünket, de meg is nehezíthetik. Szomszédja mindenkinek van, de nem mindenki szereti őket. Nézzük meg most, hogy melyik típus a legrosszabb!

 

Ordító TV

Ha egy kicsit nagyot hall, akkor tuti biztos, hogy ordítva fog tv-t nézni. Lehetőleg a legrosszabb időpontban, mikor mi pihenni szeretnénk. Így értesülünk végül is az aktuális adásokról akaratunk ellenére, de mégiscsak elég erős, ha ilyen a szomszédunk.

 

Trappol a lakásban

Az sem túl kellemes, ha földrengés kíséri minden léptét valakinek, annyira odaveri a lábát. Ez a falak vastagságától is függ, viszont elég kellemetlen, ha tudunk minden léptéről. Ez általában a felső szomszédra szokott igaz lenni, de az sem túl ó, ha magassarkúban kopog a folyosón valaki.

 

Leskelődik

Nekem már volt ilyennel tapasztalatom. Mindig az ablakban volt és szinte mindenről tudott. Ki, mikor, miért megy el otthonról. Elég idegesítő, ha a szomszédod minden lakó beosztását percre pontosan tudja. Elnevezhetjük akár éber biztonsági őrnek is, hiszen ő az, aki mindenről tud.

Akivel nem lehet kijönni

Szerintem mindenki ismer legalább egy olyan embert, akinek a természete nem éppen megnyerő. Rendszerint sosem elég neki semmi és folyamatosan kiállhatatlan. Olykor az ember életébe is beleszól, csak mert ilyen kedve van. Mogorva stílusa van és mindenki minél messzebb elkerüli őt.

 

Hajnalba mos/pakol/lakást rendez át

Ide sorolnám azokat, akik nem igazán emberi időben kezdenek neki valami pakolásnak, vagy bármi zajongásnak. A hétvégi falfúrás csak a kezdet. Biztos, hogy a legalkalmatlanabb időben kezdik el átrendezni a lakást, vagy felújítani valamit. Ez óráig tartó elfoglaltságot jelent, ami több napot is igénybe vehet.

A legrosszabb szomszédtípusok!
Van olyan szomszédod, aki idegesít téged?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share