A legviccesebb filmek a vakációról

Rovat

Megosztás

Végre, végre vakáció! Nincs suli, nincs házi, csak szabadság, napsütés és haverok. Hangolódj rá a legszórakoztatóbb filmekkel!

Mutatjuk is a kedvenceinket!

Négyen egy gatyában

Négy lány, egy végtelen nyár és egy csodálatos erejű nadrág. Szerencsére több rész is készült belőle, így egy mozi maraton is kifutja a Négyen egy gatyában filmekből.

Tegnap és ma

Nem mai film, de bármikor meg lehet nézni, hiszen izgalmas, bájos és szórakoztató. Négy, már felnőtté vált, de összetartó barátnő tekint vissza a múltba és idézi fel gyermekkoruk egy feledhetetlen nyarát.

Little Miss Sunshine

Vicces, eredeti és olykor elgondolkodtató road movie egy szeretnivaló kislányról és annak kissé különc alakokkal teli családjáról, akiket összekovácsol egy közös cél.

Vakáció

Amikor kezd unalmassá válni a családi élet, irány vakációzni közösen és tutira a feje tetejére áll minden! A család út közben elképesztő kalandok és furcsábbnál furcsább dolgok is történhetnek.

Adventureland

Forró nyár, szünidő, de ezúttal a nyolcvanas években járunk, ahol egy kisváros helyi Vidámparkjában nyári munkában gürcölő fiatalok próbálják kihozni a legtöbbet a nyárból. Tomboló hormonok, nosztalgikus slágerek, rágógumi színek, szerelem és vattacukor illat a levegőben.

Wet Hot American Summer

Utolsónak jöjjön egy kakukktojás, hiszen ez nem is film, hanem sorozat, de annyira vicces, hogy kötelező nyári filmnézős program! Csupa ismert név bújik meg a vicces karakterek mögött, akik egy nyolcvanas évekbeli klasszikus nyári tábor diákjait és felügyelőit alakítják. Paródiába hajló szituációk, rendhagyó poénok, szokatlan ötlet. A sorozat az eredeti filmet dolgozza fel, jobbára ugyanazokkal a színészekkel, akik fiatal énjüket játsszák el. Vagy nagyon bejön vagy nagyon nem.

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta