Ezt nézed:  / Hírek / Poén / Színes / A legviccesebb Mr Bean jelenetek

A legviccesebb Mr Bean jelenetek

Ki ne imádta volna a Rowaan Atkinson főszereplésével készült Mr Bean filmsorozatot? A kilencvenes évek egyik legszórakoztatóbb műsora hatalmas rajongótáborral rendelkezett, 2002-ben pedig már a brit–magyar rajzfilmvígjáték-sorozat hódított a nézők körében. Hogy nosztalgiázzunk egy picit, íme a legeslegviccesebb Mr Bean jelenetek a filmsorozatból! Ha röhögésre vágysz, ne hagyd ki őket!

mr-bean

Emlékeztek még erre a kissé balul elsült férfi WC-s kézmosós-gatyaszárítós incidensre? Hát igen, nem hiába imádjuk Mr Bean-t! Imádom azt az ijedt arcot, és azt a kétségbeesett odavisszaságot, amit a ciki szituációkban produkál. Egyedül azt furcsállottam ebben a jelenetben, hogy miért nem ad ki semmiféle hangot a kézszárító…

Itt egy újabb poénos jelenet, immár HD minőségben. Hogy mi is a tanulsága? Véletlenül se próbálj úgy csinálni, mintha fegyver lenne nálad, mert nagyon megszívod!

 

Amit ebből a videóból tanulhatunk, az pedig az, hogy SEMMIKÉPP se kövessük Bean úr puskázási technikáit, mert kevés esély van rá, hogy bármelyik is beváljon!

Tény, hogy kevesen vásárolnak úgy, ahogy Mr Bean, de hát biztosra kell menni, nemde?

Hát igen, előkelő étterembe járni is jó móka. Pláne, ha Mr Bean vagy.

 

Nos, ennyi lett volna mára, ezekkel a videókkal és képekkel kívánunk mindenkinek fergetegesen vicces és röhögős napot!

 

1908133_o

 

A legviccesebb Mr Bean jelenetek
Te is imádod Mr Beant?

Fotó/gif: www.frissujsag.ro, users.atw.hu, photobucket.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share