Ezt nézed:  / Színes / Lejárt a Monopoly? Itt a macskás verzió!

Lejárt a Monopoly? Itt a macskás verzió!

Az internet önálló lénnyé változott az elmúlt évtized során. Vannak szokásai, kedvencei és véleménye. Bár néha meglepő dolgokat kap fel, a legtöbbször azért várható, hogy mi lesz az, ami felrobbantja és pillanatok alatt elterjed az egész világon. Az egyik ilyen betonbiztos téma a macskák. Ezért siker a Cat-Opoly.

Talán a világ legismertebb (ha nem is legnépszerűbb) társasjátéka a Monopoly. Kevés olyan emberrel találkozni, aki nem játszott legalább egyszer a több mint 250 millió példányban legyártott társassal. Viszont mivel az 1930-as évek óta jelen van a piacon, sok ráncfelvarrásra volt szüksége. Én például egy Star Wars témájú verzióval játszottam a legtöbbet, de van, aki az eredetire esküszik- írja a Globoport.hu. 

81oC5pYhh2L._SL1500_

Mindenesetre valószínűleg sikerült megalkotni a tökéletes kombinációt, amelyben a játékot a macskákkal keverik. A Cat-Opoly lényegében ugyanaz, mint 1934-es elődje, annyi különbséggel, hogy ingatlan helyett macskafajtákat vásárolhatunk meg. Természetesen ugyanúgy egyre drágábbak, mint az eredetiben, a legtöbb pénzt a Maine Coon vagy perzsa macskákért kell kifizetnünk. Házak helyett pedig macskaalmokat kell raknunk a megfelelő mezőkre. Minek egy csomó macskaalom egyetlen macskának? Jó kérdés. Mindegy is, végtelenül aranyos, ennyi a lényeg.

71FDWLvULeL._SX522_

Az Amazon oldalán pedig van még néhány megvásárolható darab.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share