Lélekemelő melódia dübörög a Budapest Parkban!

Rovat

Megosztás

Tábortűz-romantika és nadrágszár-lobogtató basszus, sokszínű hangszereléssel és lélekemelő melódiával érkezik a Honeybeast a Budapest Parkba, felkészültél?

A 2005-ben Szegeden alakult zenekar egyszerre repít a magasba lélekemelő melódiáival és ránt vissza a földre mély, drámai szövegeivel. A többszörös aranylemezes csapat különleges, egyedülálló dalait és rádióbarát slágereit kelti életre a színpadon. A Park október 13-án nyitja meg számukra és egyben számotokra is kapuit, a nyitás este 18 órától várható, viszont fontos infó, ne feledjétek, védettségi igazolvány feltétlenól szükséges!

Ha korábbi dátumra vásároltál jegyet, az automatikusan érvényes az új időpontra. A további lehetőségekről minden jegyvásárlónkat e-mailben tájékoztatjuk. Kérünk, kérdés esetén e-mailben keress minket: park@budapestpark.hu

Forrás: Budapest Park honlapja

Főkép: Facebook

Kép: Instagram

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta