Leleplezés! Mi van a fitness Instagram képek mögött?

Rovat

Megosztás

Kockás has, edzés minden nap, egészséges kaja. Ezek a tipikus fitness Instagram lányok képei, és persze a tökéletes alak mindenek felett. De tényleg hihetünk mindennek? 

Egy GirlxFit felhasználó nevű lány posztolt egy képet Instagramra, amin az izmos hasa látható, mellette pedig egy olyan kép, amin ugyanúgy ő van, viszont kevésbé tónusos a hasa. Ez nem is lenne meglepő elsőre, hiszen rengetegen szoktak a fitness átalakulásukról képeket megosztani, viszont az ő kép aláírásában valami más volt.

A 30secondtransformation hashtag volt a kép alatt, és leírta, hogy ennyi idő telt el a két kép között. Az egyiken megfeszíti az izmait, a másikon pedig egyszerűen csak elengedi magát és természetesen áll.

Az Instagramra felkerülő képeknél rengeteg múlik azon, hogy milyen a fény, mennyire feszíti meg az izmait az illető, és hogy milyen szögben fotózza magát.

Az Instagramon általában a legjobb énüket mutatják az emberek, ezért is világít rá ez a kép arra, hogy ne higgyünk rögtön el mindent a szemünknek, mert az Instagram nem a valóság.

FullSizeRender 5

Insta Fitness
Te is szoktál irigykedni a csodás fitness képekre Instagramon?

Képek: instagram.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,305KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta