Ezt nézed:  / Színes / Lesd meg, hogy melyek a legjobb Last Christmasok!

Lesd meg, hogy melyek a legjobb Last Christmasok!

Már bemutattuk, hogy melyek a legjobb All I want for Christmas is you-k a YouTube-on. Most pedig a Last Christmasokon a sor. Ezekből még a választék is nagyobb. Nyolcmillió-hétszázhetvenezer találatból választottam ki Nektek a TOP 4-et.

Negyedik helyen az Aquamarin Last Christmasa áll. Igaz, itt sem mondanám, hogy a legjobb, illetve, hogy azért sorolható ide, mert olyan hű de jó lenne, de amint azt az előző cikkemben írtam, sz@rból várat építeni nem lehet. Tehát előkelő ez a negyedik hely, de ne aggódj, ha nem fog annyira megfogni téged. Nem bizti, hogy benned van a hiba.

 

A harmadik helyezést Laura Marano, az Austin&Ally sztárja kapja tőlünk. Egy kivételes hang párosul egy szuper külsővel így alkotva egy király vidit. Főleg így sirály, az ünnepek tájékán.

 

Cascada megvan? A múlt évtizedben készített feldolgozása egy új hangzást adott a dalnak. Így méltán érdemli ki a képzeletbeli ezüstérmet nálunk.

 

A befutó pedig mindenképpen Crazy Frog. Kellene valami indoklást hozzáfűznöm? Inkább lesd meg a vidit, az lenne az indoklásom.

 

Ééés végül, itt az eredeti, egyenesen a Whamtől.

 

Borítókép: K5eepcalm-o-matic.co.uk

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share