Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Leszbikus vagyok, ha a legjobb barátnőmmel csókolózok?

Leszbikus vagyok, ha a legjobb barátnőmmel csókolózok?

Identitászavar vagy csak trendkövetés?

Gréti és Luca önfeledten pózoltak a kamerába. Közösségi oldalukra készítettek profilképet, amivel Luca leveheti lábáról kiszemeltjét, Ádámot. Csábosan pislogtak, nyelvüket öltötték, majd a jól bevált csücsörítésre került a sor. Ezt követően viszont kezdtek kifogyni az ötletekből.

– Nézz ide, Gréti! – hajolt a lányhoz barátnője, a következő pillanatban pedig már a szájában körözött a nyelve.

– Te meg mit csinálsz? – vonta kérdőre megilletődötten Gréti Lucát, aki ravasz mosollyal az arcán felelt.

– Új profilképet, drága barátosném.

Vajon miért csókolózik egy lány a barátnőivel, ha valójában a fiúkat szereti? Több ok is állhat a háttérben, ezeket gyűjtöttem egy csokorba.

beautiful-beauty-bff-brunette-crazy-Favim.com-283959

„Tök jó buli!”

Kamaszkorban az ember igyekszik mindent kipróbálni, ami izgatja fantáziáját, és amit tiltanak neki. Ezek közé tartozik egy azonos nemű személlyel való közelebbi „barátkozás” is, amit egyik fél sem gondol komolyan, de kíváncsiságból megteszi. A barátnővel vagy idegen lánnyal való csók után azonban valószínűleg nem lesz több próbálkozás. A kamasz elégedetten pipálja ki bakancslistáján a leszbikus csókot, s újabbak megvalósításával kezd foglalkozni.

party-girls-kiss-girl-kissing-girl-friends-Favim.com-4121904

Ha azonban egyik barátnőd rajtad akar kísérletezni, mondván, milyen jó buli, téged viszont a csók gondolatától is kiráz a hideg, nyugodtan mondd meg neki, hogy nem teszel eleget kérésének, s tartsa tiszteletben döntésedet. Számodra a csók szent, és csak olyan kaphat tőled, aki a szívedet is birtokolja.

„Ki vagyok én?”

És a kíváncsiság mellett az azonos neműek keresésének oka lehet a bizonytalanság is. Az útkeresés, amikor a tinédzser felteszi magának a kérdést: ki vagyok én? S lázasan kutat válasz után. Még az is előfordulhat, hogy a saját neme érdekli. Hiszen olyan gyönyörű a kedvenc énekesnője is, különösen abban a keveset mutató bikiniben! Kamaszlányokkal azonban megeshet, hogy egy másik nő látványán fantáziálnak. Egy idő után el fog maradni ez a szokás. A legjobb barátnőjükkel váltott csók bizonyára kijózanító lesz.

„Leszek én is Miley Cyrus!”

Miley Cyrus bevallottan biszexuális, ahogyan Sia vagy épp Cara Delevigne is. Johnny Depp 16 éves lánya, Lily Rose pedig egyenesen azt nyilatkozta, nem meghatározható szexuális beállítottsága. (Pontosabban szerinte nem lenne szabad meghatározni azt.) Tekintve, hogy ilyen elterjedt lett a nagy vallomás a hírességek körében, ráadásul Lily Rose egy LMBTQ kampány arca, nem is olyan meglepő a kijelentése. Valljuk be, trendet csináltak az énekesek, modellek a biszexualitásból. Egy másik nővel váltott csókjukkal sikerül elérniük, hogy pár napig szerepeljen nevük a sajtóban, s szereznek pár szimpatizánst is. Akik – ha alapvetően heteroszexuálisak – kedvet kapnak a dologhoz. Ettől azonban nem lesznek toleránsabbak, csak képmutatóak. A kettő pedig nagyon nem ugyanaz.

cara mil

Cara és Miley, ha csak tudat alatt is, de a homoszexualitásokból csinálnak viccet.

 

Fiúk figyelmébe

A cikk elején közölt rövid történet Gréti különös viselkedéséről kiváló példa arra, amikor nagyon is heteroszexuális lányok ajka forr össze csókban. Hogy miért? Sok fiú indul be csókolózó lányokat látva, arra gondolva, milyen kellemes volna csatlakozni harmadiknak. Tehát a csók újabb eszköz a csücsörítés és a mellkidobás mellett, amivel egy lány meghódíthatja titkos szerelmét. Hogy aztán egy esetleges hármast követően a fiú inkább a legjobb barátnőjét választja, arról már nem szól a fáma…

lkkkk

Három pohár után…

Nem egyszer láttam szórakozóhelyeken, hogy az erősen ittas lányok egymás ajkát keresték. Ez a felsorolt esetek legkiábrándítóbbika. Amikor a részeg fiatalok annyira öntudatlan állapotba kerülnek, hogy azt sem tudják, kit ölelnek. Jó dolog a szórakozás, viszont csupán addig, míg az ember lánya (és fia!) tisztában van vele, mit csinál. Különben másnap reggel kijózanodva kellemetlen felismerés éri…

részegek

„És ha mégis az vagyok?”

Ne szorongj amiatt, ha valóban a saját nemedhez vonzódsz. Nincs okod aggódni, ne adj Isten kisebbrendűségi érzéssel küzdeni. Ugyanolyan értékes tagja vagy a társadalomnak, mint bárki más. Hogy kit szeretsz, az pedig egyedül rád és (leendő) párodra tartozik.

Szerző: Fekete Fanni

Fotók: weheartit, favim

Túl közeli barátság
Te csókolóznál a legjobb barátoddal/barátnőddel?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share