Lesznek idén is nyári táborok!

Rovat

Megosztás

Lesznek idén is gyermektáborok! Bár az idei kínálat várhatóan kisebb lesz, mint a megelőző években, ezért érdemes minél hamarabb választani közülük, és helyet foglalni!

A június 15-én kezdődő nyári szünetben közel másfél millió gyerek számára ér véget a tanév, akik ekkor már három hónapja online oktatásban részesültek, azaz nem jártak iskolába, otthonról tanultak. A nyári szünet tizenegy hét hosszú lesz, így komoly fejtörést okozhat a szülőknek, hogy miként oldják meg a gyerekek elhelyezését.

A szülők egy részének ki kellett vennie a szabadságát a március óta tartó időszakban, akinek pedig még maradt pár kivehető nap, azoknak nem feltétlenül engedélyezi a munkaadója – mondta el Tóth Béla a taborfigyelo.hu portál vezetője.

Június 16-tól a gyermek- és ifjúsági táborok – napközis és ottalvós szervezésben egyaránt – megtarthatóak – írják a Magyar Közlönyben.

Most, egy hónappal a vakáció kezdete előtt 70 százalékkal kevesebb gyermeknek van lefoglalt tábora a nyárra, mint tavaly ugyanekkor. Éppen ezért nagy rohamra számítanak: egyszerre szeretne most mindenki tábort foglalni. Tóth Béla azt javasolja, mivel a kínálat is kisebb, mint tavaly, így a jó ár-érték arányú táborok turnusai idén még hamarabb telhetnek be, sőt, az árak is növekedhetnek, érdemes minél előbb foglalni.

ITT találjátok a már meghirdetett táborok listáját!

Forrás: taborfigyelo.hu

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta