Ezt nézed:  / Hírek / Programok / Lesznek idén is nyári táborok!

Lesznek idén is nyári táborok!

Lesznek idén is gyermektáborok! Bár az idei kínálat várhatóan kisebb lesz, mint a megelőző években, ezért érdemes minél hamarabb választani közülük, és helyet foglalni!

A június 15-én kezdődő nyári szünetben közel másfél millió gyerek számára ér véget a tanév, akik ekkor már három hónapja online oktatásban részesültek, azaz nem jártak iskolába, otthonról tanultak. A nyári szünet tizenegy hét hosszú lesz, így komoly fejtörést okozhat a szülőknek, hogy miként oldják meg a gyerekek elhelyezését.

A szülők egy részének ki kellett vennie a szabadságát a március óta tartó időszakban, akinek pedig még maradt pár kivehető nap, azoknak nem feltétlenül engedélyezi a munkaadója – mondta el Tóth Béla a taborfigyelo.hu portál vezetője.

Június 16-tól a gyermek- és ifjúsági táborok – napközis és ottalvós szervezésben egyaránt – megtarthatóak – írják a Magyar Közlönyben.

Most, egy hónappal a vakáció kezdete előtt 70 százalékkal kevesebb gyermeknek van lefoglalt tábora a nyárra, mint tavaly ugyanekkor. Éppen ezért nagy rohamra számítanak: egyszerre szeretne most mindenki tábort foglalni. Tóth Béla azt javasolja, mivel a kínálat is kisebb, mint tavaly, így a jó ár-érték arányú táborok turnusai idén még hamarabb telhetnek be, sőt, az árak is növekedhetnek, érdemes minél előbb foglalni.

ITT találjátok a már meghirdetett táborok listáját!

Forrás: taborfigyelo.hu

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share