Ezt nézed:  / Hírek / Sport / Letargiában a Középsuli csapata! – pedig két ezüstöt is hazavittek

Letargiában a Középsuli csapata! – pedig két ezüstöt is hazavittek

Fantasztikus sikert aratott a Középsuli csapata az Arany Glóbusz Kupán, két ezüstöt is hazavittek a fiúk, mégis szomorkodtak, mert küzdelmük után az aranyban reménykedtek.

Az Arany Glóbusz Médiakupát idén is megtartották és minden eddiginél nagyobb küzdelemnek lehettek szemtanúi a szurkolók. Itt a média képviselőivel, újságírókkal kellett ringbe szállnia a Középsuli bátor ifjainak: Beának, Dominiknak és az ikreknek. Persze csak átvitt értelemben, hiszen kosárlabdát és focit játszottak a versenyzők.

170311_arany_globusz_034_k

A lányok is képviseltették magukat a rendezvényen, de ők egészen másképp léptek a pályára: Korinna, Zsanett és Barbi a Réti Fashion és a Victoria Secret öltözetében vonult végig a színen, a fiúk legnagyobb örömére. Meg kell hagyni, jobban állt nekik, mint a sportruha.

170311_arany_globusz_006_k

A divatbemutatókkal tarkított sportversenyeken idén is remek volt a hangulat, a Középsulisok szerint is fontos a sport, és össze is kovácsol.

Arról is megkérdeztük őket, hogy mit gondolnak a testépítő szerekről.

“Szerintem rendkívül káros az emberi szervezetre, mivel természetellenes és egyszer úgyis megbosszulja magát az, ha valaki így nyer energiát” – mondta Dominik és ezzel a legtöbben szintén egyetértettek a csapatból.

Zsanett viszont élne tömegnövelő – és testépítő szerekkel, de csak akkor, ha már kihozta a maximumot önmagából az edzés által.

170311_arany_globusz_051_k

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy mi volna a legdurvább sportsérülés, amit el tudnak képzelni. Erre Barbi egészen egyszerűen azt válaszolta:

” Hát mondjuk, ha meghalnék?”

170311_arany_globusz_004_k

Szerencsére ma senki nem sérült meg, sőt, sportszerűtlenséggel sem találkoztunk a verseny során. A Középsulisokat sok mindenről faggattuk még a sporttal kapcsolatban, videós összeállításunkat egy pár napon belül megtekinthetitek a csatornánkon.

170311_arany_globusz_005_k

De addig is a verseny eredményeiről:

Streetballban a Budapest Fényei lettek a győztesek, a teremfocikupát pedig a Lokál csapata vehette át. A legtöbb kosarat a nagyon jó formát hozó Budapest Fényei játékosa Nagy Zoltán dobta, a foci gólkirálya 2017-ben Hoffman Tamás lett, a Népszava csapatából. A sorozat természetesen jövőre folytatódik. A Középsuli ifjai pedig második helyezést értek el mind kosárban, mind fociban.