Lil G új dala körbejárta a TikTokot, influenszerek tátogják – mindenki küzd valamivel?

Rovat

Megosztás

Lil G élete legsötétebb időszakáról énekel, arról a korszakról, amikor el akarta hagyni ezt a világot. Bántották őt, hát ő is bántotta magát. A dal akkorát ment, hogy még hazai inlfuenszereink is ezt éneklik a TikTokon.

Küzdöttem, de magamat elvesztettem, elüldöztem, amit annyira kergettem most szétestem, mert magam sose féltettem, megértettem, a múltammal végeztem.

Az ember sokszor annyira meg akar felelni másoknak, hogy észre sem veszi, teljesen elhagyja önmagát.Ebből fakad a rengeteg sérelem, az önmarcangolás, öbántalmazás – ezeket mind átélte Lil G is. A Küzdöttem című új dal hatalmasat szólt, még Ritzl Márk is ezt dúdolja a TikTokon!

@r_mark_1999

Soha nem felejtem el azt a bizonyos beszelgetest amikor anya azt mondta: Kicsim nem adhatod fel! En mindig itt leszek melletted es fogni fogom a kezed! Anya tudd szeretlek mindennel jobban!!🖤🖤 Koszonom hogy mindig tamogatsz mindenben es elviseled a hulyeseigemet es tenyleg mindig mellettem vagy!!!🖤 Lili neked meg annyit uzennek hogy ezzel a szoveggel NAGYON NAGYON sok embernek segitettel! Legyel buszke arra aki vagy es arra amin keresztul mentel!🖤 #foryoupage #fyp #fypシ

♬ eredeti hang – ❗️Lil G hivatalos❗️

Itt vagyok, mindent megmondtam, anyámat hívtam és búcsúztam, sírva könyörgött, ne adjam fel, és miatta megpróbáltam mégegyszer.

A múlttal végleg végezni kell, mert különben hatalmas kihatással lesz a jövőre, a jelenről pedig ne is beszéljünk. Igaz? Nektek hogy tetszik a dal?

Főkép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta