Lírai üzenetet foglalt dalba a LongStoryShort! zenekar

Rovat

Megosztás

Megjelent a LongStoryShort! legújabb klipje, amely a szomorkás Talán holnaphoz forgott. A srácok ezzel a számmal bekerültek A Dal 2021 legjobbjai közé is, ahol most szombaton drukkolhatunk nekik.

Bár 2020 sok akadályt gördített a LongStoryShort! elé is, a srácok mégis viszonylag szerencsés évet zárhattak: bekerültek a Hangfoglaló Program induló előadói közé, több klipet is leforgattak, valamint megjelent első nagylemezük, a Helo, amely kapott egy jól sikerült lemezbemutató koncertet is. Idén pedig A Dal 2021-be is megmutathatják magukat Talán holnap című dalukkal.

A zenekar lendületes pop-punk számai közül a Talán holnap lírai szövegével és üzenetével tűnik ki, amihez a szombati fellépés előtt most egy klipet is kiadtak.

 

Kezdetben nem imidzs klipben gondolkoztunk, de végül ezt tartottuk a legjobb ötletnek: sokan kérdezték tőlünk, hogy tulajdonképpen miről is szól ez a szám? Erre nehéz pontos választ adni – meséli Marschall Gyuri, a zenekar énekes-gitárosa.

Mind a négyen más véleményen vagyunk róla, mert mindannyian (és szerintünk a legtöbb hallgató is) mást hallunk bele ebbe a dalba. Ez is közrejátszott abban, hogy végül egy imázsfilm lett a klip. A történet hiánya egyben azt is jelenti, hogy nem foglaltunk állást egyik szöveg mögötti gondolatban sem. Ezáltal a hallgatóra bízzuk, milyen érzések, elképzelések törnek fel belőle, miközben ezt a számot hallgatja és figyel a szövegére.

 

A klipet a budapesti Sidelight stúdióban forgatták, barátaik a Simpal Production segítségével, akik a Leléptél és a Helo klipjéért is feleltek.

Számomra egyébként azt jelenti, hogy ne féljünk a holnaptól, ne halogassunk, ne bánkódjunk a múlton, hisz minden nap új izgalmakat hoz – súgja meg végül Gyuri.

 

Ez pedig igaz a LongStoryShort!-ra is, amelynek tagjai hatalmas lelkesedéssel vágnak neki 2021-nek, szombaton pedig élőben is felcsendül a Talán holnap A Dal 2021-ben 19.35-től a Duna Tv-n.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta