Ezt nézed:  / Hírek / Színes / A lopás bűn! – miért gondolja ezt Juli?

A lopás bűn! – miért gondolja ezt Juli?

Juli színpadiasan kivonul az osztályteremből, miközben nyomatékosan azt mondja: lopni bűn! De mi vezetett ehhez a jelenethez, amit aztán a többiek hangos ordibálással fogadnak? 

Kata tanárnő feldúltan ront be az osztályba, hogy elővegye az egész bandát, mert valaki lopkodni kezdett. De vajon tényleg erről van szó? A tanárnő bedurvul, és a Büntető Törvénykönyvből kezd felolvasni az osztálynak, hogy végre mindenki felfogja tettei súlyát.

Nasz Dani és Tibi egymás szavába vágva kiabálják, hogy valaki kicserélte a sim kártyáikat, Bende pedig halálra váltan kezdi keresni a telefonját, amit sehol sem talál… De miért ilyen izgatott a macsó? Mi lehetett a telefonjában, amiről nem akarja, hogy mások meglássák? Rozi közben benyögi, hogy az ő telefonjával minden rendben van. Barbi mintha kicsit aggódna. Juli pedig nem bírja tovább, kifakad, de ahelyett, hogy beköpné Barbit, a csíny kitalálóját, feláll, fennhangon kijelenti, hogy lopni bűn, és elhagyja a termet. Epikus pillanat, a többiek állva tapsolnak és utánozzák Julit.

Nézd meg a Középsuli legújabb részét, és tudj meg mindent a trükkről, és arról, hogyan alakult az osztály élete Barbi és Juli legújabb csínytevésének hatására!

Lopni bűn!
Szerinted is bűn lopni?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share