Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Lúzerből nyertes – Rozi lett az Ezüstpart Szépe verseny harmadik helyezettje

Lúzerből nyertes – Rozi lett az Ezüstpart Szépe verseny harmadik helyezettje

Rozi, a lúzer megmutatta a világnak, hogy valójában milyen gyönyörű. Eisert Eszti második udvarhölgyként végzett a Hotel Ezüstpartban rendezett eseményen, ahol 24 társával együtt igyekezett elkápráztatni a zsűrit. 

A különdíjasok

A különdíjasok

 

A 25 versenyző a fürdőruhás tour előtt a Réthy Fashion újrahasznosított farmerből készült kollekciójában is felvonult, végül koktélruhában igyekezett elkápráztatni a közönséget. Minden lány csillogott a kifutón, a zsűrit azonban a kartali Pintér Imola Hanna nyűgözte le leginkább, aki 15 éve táncol, a jövőjét pedig profi fodrászként képzeli el. Az első udvarhölgy a dunaszerdahelyi Szabó Florina lett, akinek álma, hogy segítsen az embereknek, mentős szeretne lenni. Neki komoly szurkolótábora volt, táblákkal, hangszerekkel. A második udvarhölgy pedig a ti kedvencetek, az egri Eisert Eszter lett, a Középsuli című sorozat sztárja, aki a lúzer Rozit játssza a népszerű netes filmben.

blikk2

A fürdőruhás tour

 

Miss Bikini Ezüstpart címet kapott Sziki Katalin, Miss Fashion Dudás Anna Dóra lett, aki igazi hercegnőként vonult a kifutón. Az Ezüspart legszebb lányai sportversenyeken is megmérkőztek a több napos táborban, a legügyesebb, vagyis Miss Sport Toldi Jessica lett. Mivel a versenyen a Középsuli-sztárok, Barbi, Paula, Szandi, Juli, Rozi és Zsanett is részt vettek, óriási tömeg figyelte a látványos versengést.

A csapat

A csapat

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share