Ezt nézed:  / Színes / Magyar sztáresküvők külföldön

Magyar sztáresküvők külföldön

Bár kis hazánkban sok gyönyörű hely közül választhatnak a házasodni készülő párok, a magyar hírességek közül mégis sokan valamilyen külföldi helyszín mellett döntenek. Íme néhány példa olyan magyar híres párokra, akik külföldön mondták ki a boldogító igent.

Andy Vajna és nála majdnem 40 évvel fiatalabb párja, Palácsik (illetve már Vajna) Tímea igen különleges helyen, Antonio Banderas birtokán tartották esküvőjüket. Az ünnepségen a “házigazda” is részt vett feleségével együtt, valamint számos más híresség is felköszöntötte az ifjú párt.

vajna_palacsik_timea_eskuvo_ruha3

(Fotó: Facebook)

Híres bajai származású világbajnok úszónk, Hosszú Katinka a Seychelles-szigetek egyikén, Mahén ment férjhez amerikai kedveséhez, Shane Tusup-hoz, aki egyben az edzője is. Az esküvőt szűk családi körben tartották, az esemény után Katinka azonban büszkén osztotta meg a nagy napot megörökítő képeket.

hk

(Fotó: Facebook)

Az X-Faktor volt mentora, Malek Miklós pedig Mauin vette el lengyel származású párját, Kaisát. A tengerparti esküvőn csak a szűk család és baráti kör volt jelen. A homokos strandon a pár mezítláb, míg a vendégek strandpapucsban jelentek meg. A helyszín különösen sokat jelentett a pár számára, hiszen megismerkedésük is egy tengerparton történt.

malek_miklos

(Fotó: Facebook)

Esküvő külföldön
Melyik esküvőn vettél volna részt legszívesebben?

 

Borítókép: Nyugatmedia.eu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share