Magyar tinifilm készült “Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)” címmel

Rovat

Megosztás

2018. szeptember 12. /kedd/ 02:21

Eszter a tinédzserkor megpróbáltatásait a mangák világában igyekszik átvészelni. Kívülállóként szemléli kortársait, náluk sokkal többet jelent neki, hogy angoltanára külön figyelmet fordít rá. Amikor egy nap a tanár váratlanul elmegy a gimnáziumból, Eszter lába alól kicsúszik a talaj.

Muszáj szembenéznie tinédzser korosztályával, azok hiúságával és saját csapongó érzelmeivel. A “Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)” az első magyar tini thriller, egy online zaklatásba forduló szerelem, pattanásig feszült története.

https://www.youtube.com/watch?v=KIF9kj0njdg

 

Schwechtje Mihály  az HBO Terápia című sorozatának harmadik évadában volt az egyik rendező, korábban számos kisjátékfilmet készített, legutóbbi rövidfilmje, az Aki bújt, aki nem  jelenleg  a mozikban  is látható: A fa alatt című, többszörös díjnyertes izlandi fekete vígjáték kísérőfilmjeként.

A “Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)” az első nagyjátékfilmje, amelyben a tehetséges fiatalok mellett olyan színészek tűnnek fel, mint Polgár Csaba, Mácsai Pál, Kardos Róbert, Rezes Judit és Schell Judit.

A film holnap kerül a magyar mozikba.

(via vertigomedia.hu)

Borítóképen szereplő fotó: Mayer Bernadette (via librarius.hu)

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta