Ezt nézed:  / Színes / Magyar tinifilm készült “Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)” címmel

Magyar tinifilm készült “Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)” címmel

2018. szeptember 12. /kedd/ 02:21

Eszter a tinédzserkor megpróbáltatásait a mangák világában igyekszik átvészelni. Kívülállóként szemléli kortársait, náluk sokkal többet jelent neki, hogy angoltanára külön figyelmet fordít rá. Amikor egy nap a tanár váratlanul elmegy a gimnáziumból, Eszter lába alól kicsúszik a talaj.

Muszáj szembenéznie tinédzser korosztályával, azok hiúságával és saját csapongó érzelmeivel. A “Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)” az első magyar tini thriller, egy online zaklatásba forduló szerelem, pattanásig feszült története.

 

Schwechtje Mihály  az HBO Terápia című sorozatának harmadik évadában volt az egyik rendező, korábban számos kisjátékfilmet készített, legutóbbi rövidfilmje, az Aki bújt, aki nem  jelenleg  a mozikban  is látható: A fa alatt című, többszörös díjnyertes izlandi fekete vígjáték kísérőfilmjeként.

A “Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)” az első nagyjátékfilmje, amelyben a tehetséges fiatalok mellett olyan színészek tűnnek fel, mint Polgár Csaba, Mácsai Pál, Kardos Róbert, Rezes Judit és Schell Judit.

A film holnap kerül a magyar mozikba.

(via vertigomedia.hu)

Borítóképen szereplő fotó: Mayer Bernadette (via librarius.hu)

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share