Ezt nézed:  / Színes / Mámorító kaland volt az idei Sound

Mámorító kaland volt az idei Sound

Ráknyárs és roppanós lecsó. Ezt falatozták a Középsuli sorozat szereplői a VIP-ben a Soundon, ahol idén a szokottnál is nagyobb bulik voltak.

A Soundon az a jó, hogy nappal sem unatkozol, és nem kell a bokor tövében bújva bekkelned este nyolcig. A vízben könnyebb kiheverni az előző estét, vannak kapuk, lehet hajón partizni, ki, mit bír ki.
Az óriáskerék a nagyszínpad oldalához került, ez a nap minden szakában buli. A habpartit pedig minden szereplő élvezte, aki csak kipróbálta.

A Sound közepét homokkal szórták fel, itt pihentek a legjobb csajok. De itt láttuk Panajoth Dávid topmodellt is, aki Krisztosz bá nyári munkás főnökét játszotta az egyik epizódban. Mint a Középsulinak elmondta, a Soundot nem hagyja ki soha, pedig Kínából utazott ide.

Az apró Zsanettnek akadt némi problémája a tömeggel, de mint mesélte, sikerült ezt végül leküzdenie.

“Nekem ez az első Balaton Sound fesztiválom volt, az elején sajnos rosszul lettem a tömegtől, mert nálam általában mindenki minimum 10-20 centivel magasabb, és nagyon bezártnak éreztem magam az egyik koncerten, de miután kivergődtem a tömegből és elmentem leülni a Balaton partjára, már sokkal jobban lettem, lenyugtattam magam, hogy minden jobb lesz, nem leszek rosszul és utána visszamentünk egy másik koncertre, ahol szerencsére már semmi bajom nem lett. Én nagyon jól éreztem magam ezen az eseten kívül, remélem a jövőben több napra is el tudok majd menni”

– meséli a nemrég tizennyolcadik születésnapját ünneplő lány.

Zsófi Zsanettel ellentétben már hagyományőrző módon Sound-látogató, 2007 óta járja a fesztivált, bár azt bevalotta, hogy az elmúlt években sajnos csak egy-egy napokra volt ideje lemenni, s szokás szerint idén is késve ért le a Balaton partjára.

“A Tiesto koncert végére oda is értünk a Nagyszínpadhoz, de mi mar csak hátulról figyeltük a történéseket. Anno meg az egyik fesztiválon első sorba előrenyomultunk. Soha többet! Az emberek felnyomtak a korlatra, konkrétan halalfélelmém volt. Úgyhogy ebből tanulva mar nem szívesen megyek be a nagy tömegbe, ahonnan egy csomó idő kijutni. Ilyenkor, ha valaki szeretne elmenni, mondjuk, innivalót venni vagy mosdóba, az fix, hogy 2 óráig nem látjuk viszont”

– meséli a tömeg hátrányait Zsófi.

“Pár srác odajött hozzánk, és az ujjunkra húztak ilyen világítós gyűrűt, ami nagyon királyul nézett ki, de aztán hamar lemerült sajnos”

“A Tiesto-koncert után találkoztunk Zsaniékkal és Manóval, majd kb. végigtáncoltuk az egész estet. A hazaindulás előtt a kötelező torpedórák menü is megvolt. Mivel mi egy másik balatoni településről mentünk át Zamárdiba, a vonatállomáson rengetegen voltak, azon izgultunk, legyen ülőhelyünk, de szerencsénk lett végül. Jövőre ugyanekkor ugyanitt szokásomhoz híven, de meg előtte egy Sziget is befigyel majd”

– mesél jövőbeli terveiről is Zsófi.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share