Most már biztos: Shawn Mendes újra szerelmes; leleplező fotók a új sztárpárról

Rovat

Megosztás

A szemfüles rajongók már jó ideje megfigyelhették, hogy Shawn Mendest bizony ismét kerülgeti a szerelem. A popsztárért persze sokan oda és visszavannak, de érdekesség, hogy a szerencsés hölgy ezúttal a sokak által rettegett friend zoneból került barátnői státuszba.

Sokáig csak a madarak csiripelték, hogy Mendes újra szerelmes, de most már bizonyítékunk is van rá!

A szerencsés lány pedig nem más, mint Camila Cabello!

Fotó: twitter.com

A fiatalok kapcsolata nem újkeletű: először 2015-ben egy Taylor Swift koncerten futottak össze, és rögtön egymásra hangolódtak, olyannyira, hogy kis túlzással persze, de szinte azonnal bezárkóztak egy stúdióba és felvették a “I Know What you Did Last Summer” című számot, ami nem csupán a slágerlisták élére kúszott, de több díjat is hozott az énekeseknek. Az erős kezdés után Mendes és Cabello még többször kolaboráltak, legutóbbi közös munkájuk gyümölcse az idei nyár minden bizonnyal egyik legütősebb slágerét – Senorita – hozta.

Fotó: certifiedpop.com

Már csak a “Senorita” szövegéből is sok mindenre lehet következtetni, de a dalhoz forgatott klip tulajdonképpen minden kétséget kizáró bizonyítékként szolgált a rajongóknak arra vonatkozóan, hogy a fiatalok közt bizony több van a Mendes által olyan gyakran emlegetett legjobb barátságnál.

Fotó: syri.net

A túlfűtött videó persze semmi azokhoz a lesifotókhoz képest, amik az utóbbi hetekben elöntötték az internetet: sorra kerülnek fel a fotók és videók a fiatalokról, akik hol aranyosan kézenfogva, hol romantikusan andalogva,  hol pedig heves csókcsatát vívva tűnnek fel az utcán vagy mondjuk egy étteremben.

Fotó: twitter.com

Hivatalos közlemény persze még nincsen egyik fél részéről sem, de ezeket a fotókat látva talán nincs is rá szükség.

Főkép: joy.hu

Forrás: theteenmagazine.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,549RajongóLike
179,204KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta