Már semmi sem olyan, mint régen

Rovat

Megosztás

Tudja meg a világ, milyen is a te fajtád, csücsörítő, ében fekete hajú bombázó a Goore legújabb videoklipjében, hogy is hívják az ilyet? Likevadász?!

Szerelem, gyűlölet, boldogság, majd szakítás, azt mondják, ez az élet rendje, hisz körforgásban élünk. Na de mi történik akkor, ha nem azért siklik félre valami, mert közösen gondoljátok úgy, más a helyzet, ha a barátnőd egy csücsöri likevadász a neten, aki nem bír a vérével! Csaltak már meg titeket? A szexi, fekete hajú hölgy is nagyon pucsít ebben a bizonyos videoklipben!

Latinos dallamok, gitárszólók, abszolút a mai trendeknek felel meg az új sláger, a felkapottak között jelenleg már a 20. helyen a Feladom című dal. Tipikus hétköznapi környékbeli forgatás, mint a panelházak teteje, a BKV busz, vagy egy autó, így sokkal jobban bele tudjuk képzelni magunkat a szituba, főleg, ha már történt velünk is hasonló.

Érdekes tény, tipikusan a pasikra szokták mondani, hogy fuckboyok, a Goore-nál azonban most megfordult a kocka, a csajok a forró vérűek?! Kik azok, akik nem bírnak magukkal? Kiknek való egyáltalán egy kapcsolat?

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta