Mario egy kocsmában próbálja elengedni a szerelmét

Rovat

Megosztás

Mario és Missh közös szerzeménnyel készültek a rajongóknak, amiben egy tipikus kocsmajelenetet látunk, ahol amint belép a titokzatos hölgy, Mario konkrétan szétesik legbelül. Próbálja őt elengedni, de ha folyton összefutsz az illetővel, hogyan fogod kitörölni az emlékezetedből?

„Telnek a napok de egyre csak nagyobb a kín A barátok előtt megpróbálom eljátszani Hogy túl vagyok már rég a nehezén Itt állok a boldogság küszöbén.”

Mario nem hajlandó elfeledni volt szerelmét, aki csak játszik vele a kocsma közepén. Nyakkendő húzogatás, feszülős fekete felső, gyönyörű barna gondör haj, nem is csoda, hogy hazai énekesünk nem akarja elengedni a hölgyemény kezét! Missh, mint valami belső hang jelenik meg a videoklipben, hiszen a naivitás, az átverés és egyéb dolgokat súg neki, ti megszoktátok fogadni a belülről jövő jeleket?

Ti hogyan dolgozzátok fel a szakítást? Van valami bevélt módszeretek a fájdalom és a szenvedés érzései ellen?

Képek: Facebook

Mindig új és friss zenei hírek, kliptörténetek, melyeket naponta olvashatsz honlapunkon! Zenei rovatunk, és cikkjeink megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma támogatta.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta