Máris itt a nyár slágere a Compact Disco és a Hősöknek hála

Rovat

Megosztás

Éppen csak, hogy túl vagyunk az év első hónapján, de már rögtön a nyár lebeg a szemünk előtt, és persze minden más is, amit a legmelegebb hónapok magukkal hoznak: Balaton, bulik, koncertek, fesztiválok.

Tudja ezt a Compact Disco és a Hősök is, akik egy ízig-vérig nyári slágert raktak össze január végére, csak úgy, mert miért ne

A srácok saját bevallásuk szerint már tíz éve dédelgetik magukban a gondolatot, hogy kellene valamit közösen csinálni, és most végre eljött a pillanat és megszületett a Minden rendben című dal.

A szöveg tökéletesen választ ad arra a bipoláris élethelyzetre, amiben sokan éljük a mindennapjainkat már hónapok óta: a hétköznapok kétségeit, nehézségeit, de a körülmények közt fel-felbukkanó mosolyt és jókedvet is megérezhetjük a dalban. A zene pedig nemcsak hogy simán bulis, de bizony meglovagolja a nyolcvanas évek retró-hullámát is.

 

 

A klip koreográfiája Kaló Judit fantáziáját dicséri, a nyár jövendőbeli slágerét pedig a Compact Disco két tagja: Walkó Csaba és Gábor Pál mellett a Hősökből ismert Eckünek és Menthanak köszönhető.

Ha pedig szemfülesen nézitek a kisfilmet, kiszúrhatjátok a Wellhello fenegyerekét, Diazt is néhány másodpercre.

Főkép: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta