Ezt nézed:  / Hírek / Környezetvédelem / Színes / Marosvásárhelyen a legszebb környezetvédők

Marosvásárhelyen a legszebb környezetvédők

2018. június 9. /szombat/ 20:44

Az erdélyi városban gyönyörű környezetvédő szépségek randevúztak, akik hulladékból készített ruhákban, fürdőruhában és estélyiben mutatkoztak be a közönségnek.

A Miss Éden környezetvédelmi szépségverseny középdöntőjében a lányok meséltek a környezettudatos életmódjukról, ruhát készítettek a helyi Népújság lapjaiból, és meséltek arról, miket tesznek lakóhelyük környezetéért.

A szépségverseny nyertese igazán természetes dolgot, egy gyönyörű gyémántot vihetett haza.

A rendezvényen a Középsuli internetes sorozat sztárja, Garai Bende volt a műsorvezető. Mint elmondta, mióta ismeretlen tettes letörölte a Középsuli 160 ezres Imstagram-oldalát, Magyarország egyik legnagyobb céges Insta-oldalát, azóta minden rangos műsorvezetést elvállal, hogy segítse a tábort visszaépíteni.

A Miss Éden versenyt a Tiszta városok program keretében rendezték, ahol középiskolások is küzdöttek izgalmas városvédő környezettudatos vetélkedőkön.

A Miss Éden középdöntőjét végül Páll Edina, a Bolyai Farkas Líceum társadalomtudományi szakos tanulója nyerte, aki nemcsak környezetvédő, de állatvédő is, s mellette a román ificsapat magasugrója. A második Kohl Kitti 17 éves tanuló, harmadik az álomszép győri Lengyel Kira lett, aki kávékapszulákból varázsolt magának ruhát.