A Mary Popkids énekesnője a környezettudatosságról és a stílusról

Rovat

Megosztás

A koncert előtt volt alkalmunk gyorsan leülni kicsit Herrer Sárával, a Mary Popkids aranytorkú énekesnőjével, aki készségesen válaszolt kérdéseinkre.

Milyen stílus áll a legközelebb hozzád?

A hétköznapokban általában azt viselem amihez kedvem van, de egy-egy fellépés előtt már gyakran jelent kihívást, hogy mit vegyek fel és hogyan maradjak nőies a sok fiú között, mégis tudjam azt a lezserséget közvetíteni, amit ők. Ugyanakkor jól is érezzem magam a választott ruhában a színpadon.

A zenekarnak létezik saját stílusa?

Igen van olyan, hogy koncepciózusan indulunk neki egy fellépésnek, ilyen volt pl. a tavalyi Sziget fesztivál is. Ide egy tehetséges, fiatal divattervező barátnőm, Kerényi Virág külön kollekciót tervezett a zenekarnak. A fiúknak külön ing, póló kollekció készült, amelyeken a printek dominálnak. A közelmúltban megtartott szülinapi koncertünkön pedig a fekete-fehér, elegáns megjelenést éreztük alkalomhoz illőnek. Egyébként több, tehetséges fiatal is segít nekünk, így pl. egy Akváriumos koncertünkre a Komod tervezőitől kaptunk fényvisszaverő anyagból készült kiegészítőket, melyek kiemelték a logónkat. Ez egyébként a diploma munkájuk is volt. Még a Dwa tervezőit említeném, tőlük is kapunk ruhákat, de, ha gyors segítség kell, akkor Harmos Brigi stylist barátnőm is be szokott segíteni a tanácsaival. Mivel és eléggé last minute ember vagyok, ,mindig az utolsó pillanatban esek neki készülődni, így hálás vagyok  minden segítségért. A hajamat Fábián Zsani szokta készíteni, Magyar Eszter sminkelni segít.

Rivercast (297)       Rivercast (300)

Fiatalon volt lázadó korszakod?

Persze, hogy volt, már általános nyolcadikban rocker voltam, volt bakancsom, kockás ingem és zenekaros pólóm is, illetve egyszer vettem egy fehér Martens bakancsot.

A környezetvédelem mennyire van jelen a mindennapjaidban?

Szerintem a korosztályomhoz képest próbálok környezettudatosan élni, már amennyire ez a mai modern világban lehetséges.  A szelektív hulladékgyűjtésben annyira nem hiszek, mert szerintem úgyis minden egy helyre megy. A napi rutinomba azonban beletartoznak az olyan alapvető dolgok, mint, hogy nem folyatom a vizet, lekapcsolom a villanyt stb. Biztos nem én vagyok a legkörnyezettudatosabb ember, de, ha látok valahol szemetet azt felveszem és én sem hajigálom el. Tesóm környezetszakra jár, így tőle össze szedek hasznos infókat.

 

 https://www.youtube.com/watch?v=eAd4OLxFqDM

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,178RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta