Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Más csajokkal beszélget folyton. Ez megcsalás?

Más csajokkal beszélget folyton. Ez megcsalás?

Ha a megcsalás szót halljuk, az jut eszünkbe, hogy más csajokkal csókolózik, vagy lefekszik velük. De mi van akkor, ha a tettlegességig nem jut el a pasid, viszont folyton más csajokkal beszélget? Hol van az a határ, ahol talán mar megcsalásnak mondhatjuk ezeket a beszélgetéseket?

Egy kapcsolat alapja a bizalom. Ezt rengetegszer a szánkba rágták, és, ha megcsalásra kerül sor valamelyik oldalról, azt is érdekes fejtegetni, hogy vajon elmondja-e, vagy sem. Esetleg nem érzi megcsalásnak? Egy chates beszélgetésre nem mondanánk rá rögtön, hogy megcsalás. De mi van akkor, ha ezek a beszélgetések nem csupán az időjárásról szólnak?

Ha a pasid szokott csajokkal dumálni, a lány haverjaival, abban nincs semmi rossz. Ha találkozgat velük, még abban sem. A bajok ott kezdődnek, ha az üzeneteikben érződik, hogy ez nem csupán barátság, vagy legalábbis a pasid oldaláról nem az. Ha már azt érzed, vagy akár szóról-szóra elolvasod, hogy a barátod komolyabb érzelmeket táplál a lány iránt, ott már érdemes végig gondolni, hogy biztos lábakon áll-e a kapcsolatotok.

Lehet azt gondoltad, azt sosem bocsátanád meg, ha egy buliban összekavarna valaki mással, de ha chatel más csajokkal az belefér, mert “nem történik semmi”? Ha egy pasi részegen egy buliban lesmárol valakit, lehet, hogy el sem fogja mondani, mert nem is volt magánál, nem is jött be neki igazából a csaj, csak a buli hevében történt a dolog. Neki ez nem is számít talán nagy ügynek. De ha valakivel folyamatosan beszélget és láthatólag tetszik is neki nagyon, az mar neki is ciki, mert alkohol nélkül, valaki másban kezd el valami olyat meglátni, ami esetleg benned nincs meg, vagy régebben megvolt, de ő már nem érzi.

Nem biztos, hogy megcsalásnak kellene nevezni ezt a dolgot, de nem is kell felcímkézni, a lényeg az, hogy ezt egy figyelmeztető jelnek kell venni, és minél hamarabb átgondolni, megbeszélni a dolgokat. Mi az, ami miatt egyáltalán összejöttetek, jól érzitek-e magatokat még egymás társaságában? Talán már ideje elengedni, ha már nem működik, vagy ha úgy érzed, a kapcsolatotok megéri, hogy dolgozzatok rajta, akkor bizony muszáj lesz megbeszélni, hogy mi a helyzet a pasiddal.

Fotó: www.esawdilis.com

Fotó: www.esawdilis.com

Megcsalás?
Szerinted megcsalásnak számít az érzelmeket is mutató chatelés?

Borítókép: www.couplescounselingchicago.net

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share