Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Meddig mernél elmenni fogadásból?

Meddig mernél elmenni fogadásból?

Ha veszítesz, akkor meg kell csókolnod Lillát, randira kell kérned Vilmát, el kell csenned az egyik lány melltartóját. Ilyen, és hasonló tétjei vannak a fogadásoknak, melyeket emberek kötnek. Ezek a tétek lehetnek viccesek, szexik, morbidok, gusztustalanok, de akár életveszélyesek is.

Mi a jó a fogadásban?

A fogadás azért izgalmas, mert kockázatos: a testünk tetőtől talpig megtelik adrenalinnal, minden erőnket beleadva, izmainkat megfeszítve küzdünk, hogy megnyerjük a csocsó bajnokságot, a barátok által szervezett maratont vagy a Szkander versenyt. Ha nem sikerül? Hát akkor jöjjön, ami egy „vesztesre” vár: a fizetés, amikor nincs is pénzünk, a csók, akivel nem akarunk, a lány, aki nem tetszik, a fiú, aki egy loser a szemünkben,  a főzés, ami soha nem ment,  a hajlevágás, amitől csúnyák leszünk, a szakállnövesztés, melynek köszönhetően új külsőnkkel  visszamehetnénk a múltba mammutra vadászni.  Ezekre biztos, hogy egy életen át fogunk emlékezni.

Meddig mernél elmenni fogadásból? – A mi Esztink haja rózsaszín lesz #1
Te vesztettél már el durva fogadást?

Lássuk, miket vállalnak be a fiatalok!

Ági (17) Tizenkettedikben nagyon untuk magunkat, és kitaláltunk páran egy ún. “Csak Úgy” csoportot. Értelmetlen dolgokat csináltunk, viccből. Nekem az jutott, hogy fel kell állnom magyarórán egy szó nélkül, és el kell egy vonalat húznom a táblára, majd visszaületek a helyemre. A tanár nem jutott szóhoz, mi meg röhögtünk. 🙂 Egy barátnőmnek az volt a feladata, hogy egy neki nagyon tetsző srác lába előtt kotorászva kellett a kontaktelcséjét keresnie, amit persze nem talált meg, de össze kellett tapogatnia a srácot. Mindenki röhögött, csak a srác nem. 🙂

Ádám (19) Az első csókom “fogadásból” csattant el, már ha a felelsz vagy mersz annak számít…  Akkor voltam tizenhárom éves. A lány jól nézett ki, de egyáltalán nem volt szimpatikus, folyton beszólogattunk egymásnak.  Az első csókomat nem így képzeltem el, azt hittem minimum bírni fogom a lányt, és romantikus lesz. Hát, ez nagyon nem volt az. Öt másodpercesnek kellett lennie, nyelvvel. Mindketten bénák voltunk, úgyhogy nem volt nagy élmény…

Kata (16) Hárman vagyunk legjobb barátnők. Előfordul, hogy versengünk egymással, de szerintem az egészséges szinten maradunk ezzel. Egyszer, az egyik csajos bulin annyira unatkozunk, hogy úgy döntöttünk, egy lábon álló versenyt rendezünk. Aki a leghamarabb elesett, annak a lánynak mindkét szemöldökét le kellett borotválnia, aki pedig másodjára, neki csak az egyiket. A nyertes leborotválhatta nekik. Sajnos én voltam a két szemöldöktől megszabaduló lány. Amikor anyukám meglátott, majdnem megvert, annyira dühös volt. Tök sokáig rajzolt szemöldökkel jártam, és nagyon ronda voltam. Nyugtatott, hogy Évi barátnőm egy szemöldöke talán még hülyébben nézett ki, mint az enyém. Soha többet nem csinálnék ilyet.

3bb29978b98e7cf6206417604d62d76a

Lajos (18) A haverokkal régen imádtunk csocsózni. Főleg akkor éreztem, hogy nagyon jól megy nekem, amikor legurítottam pár sört. Persze ezt csak én éreztem így, mert a vesztesnek mindig át kellett bújnia a csocsóasztal alatt, aki általában én voltam. Egyszer úgy akartam felállni, hogy még félig az asztal alatt voltam, így sikerült úgy bevernem a fejem az egyik karba, hogy csoda, hogy nem kellett összevarrni a fejbőröm.

Era (21) A barátnőimmel gyakran zsíroztunk gimiben, az osztályteremben. Nem tudom miért, anno valahogy arra függtünk rá. Egyszer annyira nagy volt a versenyszellem bennünk, és annyira vicces kedvünkben voltunk, hogy eldöntöttük, az első kiesőnek szerelmet kell vallania az osztály leggázabb srácának, akit mindenki amúgy is piszkált. A legnagyobb szájú barátnőm kapta meg a remek lehetőséget. Odament a sráchoz, és annyira nyomulós volt, és akkorákat kamuzott a srác külsejét illetően, hogy szegény sírva fakadt. Azután nem szívattuk többet. Megjegyezném egész helyes srác lett belőle, így hat év elteltével.

Feca (22) A legjobb barátommal fogadtunk egyszer, hogy ki bírja tovább anélkül, hogy borotválkozna. Elég para volt, mert nem elég, hogy alig ismertek meg az ismerőseim, még viszketett is az arcom, melegem volt és egyre csúnyább lettem. Még jó, hogy nem rakott fészket a szakállamban egy madár, mint Peternek a Family guy-ban. Nem csak én szenvedtem így, a barátom is. Mindkettőnknek könyörgött a családja, hogy szabaduljon meg a dús szőrzetétől az arcunkon. Végül én gyengültem el hamarabb, így 20.000 forinttal lettem szegényebb.

Evelin (21) Középiskolás koromban fogadtunk, hogy nem merek átmenni a dunai hajókat a rakparthoz kötő fémhengeren. Átmentem, kétszer is, de egyszer majdnem leestem, ami elég para volt. Akár nagyobb bajom is lehetett volna. Anyám azóta sem tudja.

Levente (18) Ketten mentünk bulizni egy haverommal. Kicsit unatkoztunk, ezért csináltunk egy csajozós versenyt. Akinek a leghamarabb sikerült felcsípnie egy csajt, ő nyert. A másiknak viszont fizetnie kellett egy kör tequilát, sőt a sót az orrán kellett felszívnia, a citromot pedig a szemébe kellett kennie, szóval nagy volt tét. Szerencsére nem én veszítettem, de a vesztes haverom a mai napig húzza a száját, ha felhozzuk azt az estét.

86612

Meddig mernél elmenni fogadásból? – A mi Esztink haja rózsaszín lesz #2
Te befestenéd a hajad rózsaszínre?

 

 

Foto: data2.whicdn.com, borsonline.hu, 40esannyi.cafeblog.hu

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share