Meddig tart még a szuperhős mánia?

Rovat

Megosztás

Az élen járó Marvel-univerzum hatalmas sikernek örvend és nézők milliói rajonganak az általa készített filmekért. De vajon mikor lesz vége a szuperhősös filmeknek?

 

2008-ban a Vasember című filmmel vette kezdetét egy kirobbanó siker, ami azóta is tart. A filmek történetében még sosem volt arra példa, hogy valaki egy ennyire összetett univerzumot hozott volna létre, ami nemcsak egymásra épül, hanem egy pontba fut össze végül.

A szuperhős filmek fénykorukat élik évek óta, és nagyon úgy tűnik, hogy az elkövetkező évekre is szórakozást biztosítanak nekünk. 10 év alatt rengeteg minden történt, de még nem jutottunk el a végéhez. Továbbra is láthatunk Marvel filmeket, bár már ne biztos, hogy abban a felállásban, amit megszoktunk.

A színészek a kezdet kezdetén nem egy, hanem 6-8 filmre írtak alá szerződést, ami nagyrészt 2019-ben le fog járni. Így már a megszokott színészek nem biztos, hogy láthatóak lesznek a szerepükben. Az Amerika Kapitányt alakító színész például már bejelentette, hogy nem szeretne már sokáig szuperhős lenni, Vasember pedig már kezd kiöregedni, ugyanis Robert Downey jr. már 53 éves.

A stúdió azonban nem szeretne felhagyni a szuperhősökkel. Úgy tűnik, hogy egy közös nagy csata után is lesznek további tervei, ami más szálakon fog folytatódni. Fekete Párduc sikere után szinte biztos, hogy lesz következő rész és a Galaxis Őrzői is ugyanolyan népszerűségnek örvendenek. Ebből adódóan még 2-3 évig biztosan el leszünk látva Marvel filmekkel. Hogy utána milyen irányba fog elindulni az univerzum, azt egyelőre csak ők tudják, de tervük már biztos, hogy van rá.

Meddig tart még a szuperhős mánia?
Szereted a szuperhősös-filmeket?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,157RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta