Még lehet jelentkezni a környezetvédelmi szépségversenyre!

Rovat

Megosztás

Idén is várja jelentkezőit a Miss Éden Hungary környezetvédelmi szépségversenye! Jelentkezzetek és legyen a tiétek a készpénz vagy gazdagodjatok egyéb fantasztikus nyereményekkel, mindezt pedig a környezettudatosság jegyében!

A Tiszta Városok rendezvény keretében, 2021 januárjában rendezik meg a Miss Éden Hungary környezetvédelmi szépségversenyt, ahol a szépségén és a kisugárzáson kívül a környezettudatosság is nyerő.

A szervezők célja, hogy a környezettudatos magatartás elősegítésére irányítsák a figyelmet, és közben lehetőséget nyújtsanak a tehetséges lányoknak a bemutatkozásra.

 

Gyakran tervezel ruhákat? Vagy csak ábrándozol arról, milyen ruhákat terveznél? Ha vonz a divat, érdekelnek a szépségversenyek és még környezettudatos is vagy, a Miss Éden versenyen a helyed!

Ez a szépségverseny a környezettudatosság nevében indult el!

Jelentkezni a casting@misseden.hu email címen lehet!

Küldjetek 2-3 fényképet, és írjátok meg 2-3 mondatban, hogy mit jelent számotokra a környezetvédelem. Nevezési díj nincs!

A szépségverseny 2020-as királynője: a 18 éves Kópé Dzsenifer Melissza volt, aki 2021-ben virtuálisan megválik koronájától. A Miss Éden Hungary döntőjét 2021 január 25-én rendezik meg, a járványhelyzetre tekintettél, most először virtuálisan.

A szervezők folyamatosan tájékoztatják a jelentkezőket a részletekről.

Külhoni magyar versenyzőkre is számítanak! A Miss Éden Facebook-oldalát ITT találjátok.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta