Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / Utolsó napok a jelentkezésre! – Legyél te az Ezüstpart Szépe!

Utolsó napok a jelentkezésre! – Legyél te az Ezüstpart Szépe!

Az Ezüstpart Szépe verseny jelentkezői igazán szerencsések, hiszen gyönyörű helyen, igazi buli hangulatban tölthetik majd el az idejüket, a Balaton partja mellett. Napfény, szórakozás és pihenés. Kell ennél több? 😉 Persze nem minden ilyen habos-babos, a lányoknak majd egymással is meg kell küzdeniük.

A castingok már elkezdődtek, a Diamond Models RiverCast lányai pedig már izgatottan várják, hogy kik azok, akik a lenyűgöző siófoki Hotel Ezüstpartban szállhatnak majd meg.

H. Szilvia, a múltkori alkalommal lemaradt a nagyszabású eseményről, de ezúttal ő sem szeretné kihagyni ezt a hatalmas élményt.

Bár korábban már feltűnt a Szerelemparty és az Arany Glóbusz Kupa eseményén, akkor mint hosztesz jelent meg a rendezvényeken, ezúttal viszont a kifutón is szeretné megmutatni magát.

„Jobban érdekel a modellkedés, mint a hoszteszkedés, mert az sokkal látványosabb. Nem lehet egy nap alatt megunni. A modellkedés során reflektorfénybe kerül az ember, ott van a kifutók világa és új embereket, helyeket ismerhet meg az ember.”

– mondta Szilvia, aki azt sem bánná, ha ismertté válna a jövőben.

A visszatérő arcok már megszokottak a RiverCastnál, ez is sugallja az ügynökség megbízhatóságát. K. Nikolett már évek óta regisztrált tag, így volt alkalma jó néhány munkát elvállalnia.

A szépségversenyek kifutója sem idegen számára, sőt, ami azt illeti, ő már egészen tapasztalt versenyző. 2011-ben a Budapest Királynője választáson a 2. Udvarhölgy címét viselhette, valamint a Miss Éden Hungary verseny döntőjébe is bejutott.

„Nekem az a tapasztalatom, hogy inkább az összképet nézik ilyenkor. Én a személyiségemet tartom magamban a legvonzóbbnak. Ezeken a versenyeken mindig nagyon jó buli van, megismerkedhetünk olyan emberekkel, akikkel a jövőben barátságot is köthetünk.”

– mesélte Nikolett, aki jó néhány jelenlegi barátját az ügynökségnél ismerte meg, és akikkel a mai napig tartják a kapcsolatot.

Utolsó lehetőség jelentkezni az Ezüstpart Szépe versenyre! Ha te szeretnéd viselni a koronát, akkor írj a booker@rivercast.net e-mail címre 2015. május 24-e, vasárnapig, vagy regisztrálj a Diamond Models RiverCast honlapján, ahol még több lehetőségről értesülhetsz.

Ne feledd, ha csak néző szeretnél lenni, arra is van lehetőséged. A következő linkeken pályázati lehetőségeinkről olvashatsz! 😉 Link1 / Link2

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share