Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Megbánt szilveszteri buli

Megbánt szilveszteri buli

Nem kevés embert ismerek, akik nincsenek oda a szilveszterért, a kötelező bulizásért vagy a hangos petárdákért. Viszont van, akiknek egy-egy rosszul sikerült buli el is vette a kedvét a további szilveszterezésektől. Tőlük olvashatjuk a következő pár buli történetet. 

1. Megfagyás

A barátaimmal voltunk a vidéki nyaralójukban. A hangulat jó is volt, viszont a ház nem volt teljesen kész, ezért a fűtéssel voltak gondok. Ami nyáron nem is gáz, de télen, -10 fokban éjszaka némi aggodalomra adhat okot. Mindenesetre a felső szinten, ahol aludtunk nem volt semmi fűtés, és még usankában, három zoknival felszerelkezve is sikerült másnapra egy durva megfázást összeszednem, így nem indult túl jól az év…

2. Random emberek

Nincs is rosszabb annál, amikor elmész egy házibuliba, és az egyetlen ember, akit ismersz, eltűnik a többiekkel folyamatosan. Nem vagyok egy nagy ismerkedős, ezért szinte végig egyedül ücsörögtem, de amikor végre odajött hozzám valaki, az leöntött véletlenül borral. És igen, fehér felső volt rajtam, és igen, új volt és nem, nem jött ki belőle a folt.

3. Emlékek nélkül az újévbe

A házipálinka igen aljas tud lenni, főleg, ha ivós játékban veszel részt. Talán nem is kell ragoznom, hogy mi történt: semmire sem emlékszem, csak arra, hogy buli után másnap, a szüleim kérdő tekintete meredtek rám, amikor meglátták a közlekedési táblát a szobám közepén a padlón, ráadásul egy számomra teljesen ismeretlen csaj aludt mellettem. Elég random indulása volt az évnek.

4. Lámakeresés

Mindig csak az alkohol, de hát ez van, ha inni kell, hát inni kell. Ez volt a haverom magyarázata, amikor a buli közepén spiccesen felállt, hogy ő most elmegy, és hoz lámákat a szántóföldről, mert azok viccesek. Izgalmas ötlet így feldobni a bulit, de mivel közel és távol nem voltak lámák, fogalmunk sincs, hogy hová tűnt el másfél órára a srác, majd visszajött egy játékbabával, hogy lámát nem talált, de végre talált magának barátnőt. Mi jót nevettünk, de szegény másnap fel sem tudott kelni az ágyából a másnaposságtól.

Fotó: aegh.tk

Fotó: aegh.tk

Borítókép: bulp.tk

Újévi buli
Neked volt, hogy megbántál egy bulit?