Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Megerőszakoltak. Vagy mégse?

Megerőszakoltak. Vagy mégse?

Mit teszel, ha szakítanak veled? Annyi biztos, hogy ne próbáld meg agyafúrtabbnál agyafúrtabb ötletekkel visszacsábítani szívszerelmed, mert nem feltétlenül lesz jó vége a dolognak.

A következő történet főszereplője Juli és Tomi, akik anno egy párt alkottak. Csak aztán jöttek a gondok, ahogy szoktak, és kiderült egy-két turpisság. Lényeg a lényeg, szakítás lett a vége. Juli viszont ebbe nemigen tudott belenyugodni, ezért különböző cselekhez folyamodott.

Legelőször a sok lány által alkalmazott „terhes vagyok” szöveggel próbálkozott. De minekután Julinak már korábban volt abortusza, ezért szóba se jöhetett, hogy ezzel magához köthesse Tomit.

Következő lépésként máshonnan próbálta megközelíteni az ügyet. Tomi barátainál kezdte el megfúrni a dolgokat, és a fiú ellen uszítani őket. Végtére is ki nem dőlne be egy könnyekben úszó, pilláit rebegtető szempárnak, miközben közli, hogy terhes és az exbarátja nem akar segíteni? Mivel ezzel sem érte el célját, hogy visszamenjen hozzá a srác, egy ezeknél is durvább ötlet pattant ki a kicsiny elméjéből.

Tomi egy szép, csendes hétköznap éjszakáját a telefon csörgése zargatta meg. Amikor ránézett a kijelzőre, látta, hogy már megint Juli zaklatja, de nem volt mit tenni, felvette, mert hát azért picit érdekelte, hogy vajon mi a legújabb agymenése a lánynak, és amúgy se volt épp jobb dolga. Mikor felvette, egyből ledöbbent, mert komolynak hangzott a dolog. Juli közölte vele, hogy hazafelé menet az ároknál egy férfi lefogta, és análisan megerőszakolta. Ezek hallatán Tomi egyből ugrott és odasietett a helyszínre.

Young woman with covered make-up, calling with mobile phone

Útközben egyből értesítette a rendőrséget, és felkereste a legközelebbi kórházat is. Amikor megérkezett, Julit eléggé kikészült állapotban találta, aki elmesélte neki megint, amiket már a telefonban egyszer végighallgatott. Összeszedte a lányt és elmentek az orvoshoz, aki töviről hegyire átvizsgálta a lányt. Egy kevéske várakozás után megérkezett a diagnózis.

Nem talált se külsőleg, se a szövetekben sérülést.

 

Ha kicsit is jártasabb vagy a nemi erőszak, vagy akár az anális szex témájában, akkor tudhatod, hogy ezek nem igazán valósíthatók meg kisebb-nagyobb sebek nélkül.

Ezután átfurikáztak az őrsre, ahol Juli vallomást tett. Ekkor már Tominak gyanússá vált ez az ügy is, azonban akkor bizonyosodott meg teljesen, amikor a kihallgatás után félrehívták, és megkérdezték tőle, hogy miért hazudik a lány, és legfőképp egy ilyen dologról.

Tomi ekkor már köpni-nyelni nem tudott, és nem értette, hogyan is foghatott ki egy ilyen fúriát. Ebben a pillanatban az is eszébe jutott, hogy mi van, ha esetleg a terhesség is teljes mértékben kamu. Soha nem látott semmiféle leletet se a korábbi abortuszról, se a mostani kis jövevényről. Persze nem sokkal később kiderült, hogy megérzései beigazolódtak, és a lány fél élete egy nagy hazugság.

670px-Create-a-Fake-Pregnancy-Belly-Step-14

 

Hazugságok
Hazudtál már a párodnak, csak hogy elérj nála valamit?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share