Megnyílt a mennyek kapuja az AK előtt

Rovat

Megosztás

Hero, mint Herkules tör fel egy klip erejéig, egyszóval szerelmes sztorival érkezett az AK26, érzelmesre sikerült a vadonatúj szerzemény, amelyben egy hölgyemény is feltűnik, aki hófehér ruhájában szinte már-már angyali.

„Kérlek, hogy húzz közel, ez nélküled túl sivár, a két karom úgy ölel, ahogy Rómeó Júliát.”

Az AK munkássága töretlen, legutóbb jéghideg vízcseppek csorogtak szexi modellek bomba testén, majd Giaj megemlítette az EFOTT falai között interjúnkban, hamarosan 10 éves a zenekar, hatalmas bulira készülnek, ám emellett terveznek egy dokumentumfilmet is, amely az elmúlt évek göröngyös útját járja körbe karrierjük legelejétől mostanáig.

A szerelmes sztori igazán érzékire sikerült, ami a Nélküled címen és a dalszöveg apróbb részletein is megmutatkozik. Azért az érzelmek mellett sikerült egy kis termék promót is beletenni a videoklipbe, a parfümök, mint bástyák állják meg a helyüket, olyan az egész, mint egy herkulesi kisfilm.

A történet happy enddel zárul, ugyanis a hófehér ruhás, ébenfekete hajú hölgyemény kiszabadul kalitkájából, egymás nyakába borulnak, s élnek, amíg meg nem halnak…Bárcsak ilyen egyszerű lenne minden, igaz?

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta