Most megtudhatjátok, hány szexpartnerük van a srácoknak 18 éves koruk előtt

Rovat

Megosztás

Megkérdeztünk titeket, hogy a lányokhoz képest – akiknek a szavazatainak az eredményét itt olvashatjátok -szerintetek milyen válaszokat adtak a fiúk. A legtöbben azt mondtátok, hogy tuti, hogy több szexpartnere van egy fiúnak a nagykorúsága előtt, mint egy lánynak. Nézzük, igazatok van-e!?

Először is, a fiúkra most olyan szempontból büszkébbek vagyunk, hogy ők több, mint 2500-an voksoltak! Úgyhogy lányok, hozzuk be a lemaradást a következő szavazásnál, amit itt találtok! 😉

Bármennyire is meglepő, a fiúknak  az egyharmada szűz még 18 éves kora előtt. Tehát a fiúk sokkal inkább szűziesebbek, mint a lányok. Egy partnere kevesebb fiúnak van, mint lánynak, kettő és három pedig ugyanannyinak.

Négy és húsz között kicsit többen szavaztak a fiúk, mint a csajok, de ettől még nem úgy tűnik, hogy a srácok közül mindenki végighajtotta már a fél iskolát.

Több, mint húsz partnere pedig szintén 10%-nak volt.

Itt is leírjuk, kb. hogyan néz ez ki a gyakorlatban. Tíz fiúból három szűz, kettő szexelt egy lánnyal és egy srác pedig kettő lánnyal. A maradék négy fiúból hármat hozott össze a sors háromnál több, de húsznál kevesebb csajjal, és egy töltött el forró éjszakát több, mint húsz lánnyal.

Az átláthatóság kedvéért itt láthatjátok táblázatba foglalva az eredményeket.

boy_tabla

 

Persze azt nem tudjuk lemérni, hogy hányan szavaztak esetleg hamisan, de mi bízunk bennetek, és elhiszzük, hogy tényleg ez a valóság. Te is elhiszed?

Most megtudhatjátok, hány szexpartnerük van a srácoknak 18 éves koruk előtt
Te elhiszed, hogy tényleg őszinték voltatok a szavazásnál, és a valós helyzetet mutatja az eredmény?

 

Kép: pinterest

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta