Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Melyik a jobb: szerelmet vallani, vagy jeleket adni?

Melyik a jobb: szerelmet vallani, vagy jeleket adni?

Aki volt már szerelmes, az tudja, hogy elég nehéz kideríteni, mit érez a másik. Akkor könnyű, ha már randiztok, de addig el is kell jutni valahogy.

A vallomástól mindenki fél, a jelektől meg nem várnak sokat. Nem vagy egyedül, ha azt érzed, neked ez nehéz. Hiszen nem akarsz beégni. De mégis jobb lenne, ha a tudtára adnád a dolgot.

Amikor jobb jeleket adni

Ha még annyira nem ismeritek egymást, de neked felkeltette az érdeklődésedet, akkor jobban teszed, ha csak jelzed felé, de nem mondod ki. Például azzal, hogy gyakran hozzáérsz, bókolsz neki, ha összenéztek, mosolyogsz. Gyakrabban írsz neki, többször keresed, meghívod valamire a büfében. Előbb-utóbb le fog esni neki, hogy többet akarsz és innentől kezdve rajta áll. Ha ő is adja a jeleket, akkor bejössz neki, nyugodtan elhívhatod moziba vagy vacsizni. Ha elkezd kerülni, esetleg elmondja, hogy úgy látja, belezúgtál, őt meg ez zavarja, akkor még mindig kijöhetsz jól belőle. Mondhatod, hogy csak félreértette és visszaveszel. Idővel pedig jön úgyis más.

Amikor jobb szerelmet vallani

Ilyen lehet például az, amikor a legjobb barátodba szeretsz bele. Neki nem fog leesni egy öleléstől vagy attól, hogy meghívod egy kávéra, mert eddig is gyakran csináltatok ilyeneket. Vagy akkor, ha olyan emberről van szó, aki egyszerűen képtelen felfogni azt a sok jelet, amit adsz és már hónapok óta nem lép semmit előre az ügy. Tudom, hogy félsz, hogy elveszíted, de néha tényleg jobb, ha elhívod találkozni és elmondod, mit érzel. Nem feltétlenül kell kimondani, hogy “szeretlek”. Mondhatod, hogy egy ideje többet érzel, mint barátság, vagy megkérdezheted, szerinte összeilletek-e. Ha viszonozza, akkor teljesen megérte. Az is lehet, hogy váratlanul fogja érni és kell neki pár nap, hogy feldolgozza. Ha pedig visszautasít, akkor talán nem is akkora baj, ha egy ideig nem beszéltek: így túl tudsz lépni rajta.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share