Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Menj játszani akkor is, ha már felnőttél!

Menj játszani akkor is, ha már felnőttél!

Ne félj, nem kell kinőni a játékokból akkor sem, ha már a felnőttek közé tartozol. Sőt, még a társasjátékokon túl is van lehetőség, ha több mozgásra és interakcióra vágysz. Olvasd el ötleteinket, utána pedig bátran menj játszani!

Kalandpark

Itt aztán önfeledten mászókázhatsz, mint gyerekkorodban. Igazi visszarepülés. A különbség az, hogy egy jó kalandpark a libikókával szemben valóban kihívás, így aztán iszonyú izgalmas. Ráadásul közben a természetben, jó levegőn vagy, és a fák tetején mászva-himbálódzva olyan szögből láthatod a világot, mint máskor nem gyakran.

Szabadulószoba

Ez is igazi kihívás, csak éppen szellemileg. Fizikailag is része vagy a játéknak, hiszen a szobába zártak, de te vagy az is, aki kitálja, hogyan jusson ki. Egyszerre a bábu és a mozgatója. Azonban itt nem egymás ellen, hanem egymással dolgoztok, hogy kiszabaduljatok a szobából. Személyes kedvencem!

Lézerharc

Lövöldözés fénnyel, csapatban, a másik csapat ellen. Lehet futkosni, bújdosni, taktikázni. Ha valaha bármilyen akciófilmet szerettél, imádni fogod, hogy egyszer nem csak vízipisztollyal lehetsz James Bond.

Paintball

A lényeg ugyanaz, mint az előzőnél. A festékgolyócskák itt okozhatnak fájdalmat, viszont jól néznek ki, és az egész élményt pedig az teszi igazán a csúcsban, hogy a paintball szabadban folyik, óriási területen. Tényleg izzaszt, de legalább telenyom adrenalinnal is.

Menj játszani akkor is, ha felnőttél!
Te szeretsz felnőtt fejjel is játszani?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share