Mennyire határozza meg a neved a személyiséged? Ma a terítéken, Viktor és Nóra

Rovat

Megosztás

Vajon a szülők megérzik a gyermekük leendő személyiségét, és az alapján tetszik meg nekik egy-egy név? Mi lehet a magyarázat arra, hogy ezek a leírások ennyire igazak tudnak lenni?

Viktor (jelentése: győző, győztes)

Feladata, hogy minden élethelyzetben győzelemre törekedjen. Mindent megtervez és következetesen végre is hajt, ezért nem fogad el semmilyen irányítást, sem korlátozást. Megvalósíthatja vágyait, de csak abban az esetben, ha ezt másokért teszi. Kiapadhatatlan energiájával küzd a céljaiért, amelyeket maga akar kijelölni, és megvalósítani. Mindig lehet rá számítani, ha közös célokról van szó, de nem lehet akadályozni. Nem fogad el semmilyen gyengeséget, inkább végigharcolja az életét. Kitűnik szónoki képességeivel és bizalomgerjesztő megjelenésével. Azt gondolja a siker alapja a következetes és tudatos munka. Ilyen lesz a párkapcsolatában is. Megbízható, hőséges, de gyakran merev, és makacs. Nagyon felelősségteljes és nehezen tud elengedni. Amit egyszer elhatározott, azt mindenképpen véghez viszi. Számára az élet folyamatos küzdelem, amelyben nem maradhat alul. Csapdája, hogy fontoskodóvá, öntetszelgővé válik. azt hiszi, minden szava szent, és ő is sérthetetlen.

stewie

Nóra (jelentése: Isten az én világosságom)

Feladata a családért és a környezetért tenni, és küzdeni. Érzelmileg közelít, így fontos az elkötelezettsége. Ilyenkor azonban hajlamos a szélsőségekre, és akaratát ráerőlteti másokra. A család középpontjává akar válni, mindent kézben tart és irányít. Ez akkor lehet jó, amennyiben a családtagokat nem akarja “átváltoztatni”. Fontos, hogy elnézze a hibáikat, megbocsássa “bűneiket”. Éreznie kell, hogy nélkülözhetetlen, gondoskodik másokról. Ezért is jó számára, ha minél előbb családja lesz. Sokszor irányít a szerelemben, ami idővel eltávolíthatja őket egymástól. Hivatásában gyakran többre viszi, mint a férfi. Problémáit a szenvedélyek, és a szélsőségek okozhatják.

leader

 

Sorsod a nevedben
Szerinted mennyire illik hozzád a neved?

kép: hu.ezo.tvthegetfitdiva.comknowledgequest.aasl.org

forrás: Sorsunk a nevünkben – Takács Tibor

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta