Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Mennyit számít a mellméret?

Mennyit számít a mellméret?

Emlékszem, egyszer egy ismerősöm elmesélte, hogy az érettségire kapott melleire az akkori barátja a következőt mondta a szülőknek: nagyon jó ajándék volt. Hirtelen nem tudtam, hogy én vagyok lemaradva vagy tényleg ez az új trend?

Sokan kérnek érettségire plasztikai műtétet, a legtöbben mellnagyobbítást. Talán most már kezd kimenni a divatból az óriási mell, de azért a plasztikai sebészeteket még nem kell félteni, hogy tönkremennek anyagilag.

Azonban érdemes tudni, hogy valójában nem az számít, hogy mekkorák a melleid, hanem az, hogy milyenek az arányaid.

Kutatások is bizonyítják, hogy a férfiak bizony azt nézik, milyen a mell, derék, csipő aránya, nem pedig önmagában a melleket. Ha valakinek szélesebb csípője van, akkor nagyobb mellekre számítanak a fiúk. Ha azonban vékony testalkatú, keskeny derekú a lány, akkor a sokkal kisebb mellek is tökéletesen mutatnak.

Fontos tehát, ne arra hagyatkozz, mekkora melltartót hordasz, hanem, hogy milyen az összahatás, amikor megjelensz. Ha pedig nem hiszed, hogy így van, olvasd el, mit mondtak a megkérdezett fiúk.

Ádám (17) Szeretem, ha egy lánynak szép mellei vannak, de nehéz megfogalmazni, mit is tartok szépnek. Nem kell, hogy tökéletesen egyformák legyenek például, de az mondjuk fontos, hogy ne lógjanak úgy, mint egy nyugdíjasnak.

Laci (18) Engem egy dolog zavar csak: amikor jön két mell, aztán a lány. Vannak olyan nagy keblek, amik persze elvonják a figyelmem, de nem azért, mert annyira tetszik, hanem azért, mert nem is értem, hogy élhetnek ennyire önálló életet.

Karcsi (18) Nekem tetszik a műmell. Bár nem tudom, milyen megfogni, mert nem volt részem benne, de filmeken izgató, hogy olyan feszesek, nagyok és egyformák. Megértem, ha valaki megcsináltatja, bár szerintem a szerelemben ez nem számít.

Lala (20) Szeretem, ha egy lánynak vannak mellei, de nem kell, hogy nagyok legyenek. Volt egy barátnőm, akinek nagyon pici mellei voltak, úgy tudom, a legkisebb melltartót hordta. Én viszont nagyon szerettem őt, és így ez nem érdekelt, jó volt a szex is. Őt sajnos zavarta, és az állandó elégedetlensége volt az, ami aztán engem is fel tudott idegesíteni.

Mennyit számít a mellméret?
Ha tehetnéd, megműttetnéd a melleid?

 

Kép: pinterest

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share