Ezt nézed:  / Hírek / PR / Színes / Mennyit változtak a Középsuli szereplői az évek alatt?

Mennyit változtak a Középsuli szereplői az évek alatt?

Érdemes sorra vennünk azt, hogy a Középsuli szereplők karakterei az évek alatt hová fejlődtek, mert találhatunk a főbb szereplők között gyönyörű és szárnyaló karakterfejlődéseket is.

1.Aki talán a legkevesebbet változott (külsőleg, a hajszíneit leszámítva), az Olivér. Bár, ha jobban belegondolunk Olivér karaktere sem változott túlzottan, tekintettel arra, hogy ugyan olyan rossz maradt, csínytevéseket követ el és oda tör borsot, ahová csak ér. Örökre ilyen rossz marad?

2. Van olyan Középsulis is, aki mint hamuból feltámadt főnix szárnyalt végig a sorozaton. Ilyen például Rozi, aki a leglúzerebb lány volt a suliban, mégis ő kaparinthatta meg az iskola legjóképűbb macsóját, Bendét. Igaz, hogy butácska maradt, de talán ő az egyik legmenőbb csaj most a suliban. Vajon boldogsága és szárnyalása töretlen marad?

3. Ha már Bendénél tartunk, a mi macsónk is sok mindenen átment. Rengeteg barátnője volt, mindenkit megcsalt mindenkivel, de végül Rozinál mégis megállapodott. Bízunk abban, hogy őt már nem csalta meg a házasságra való tekintettel, és reméljük, hogy nem is fogja, mert abból nagyon nagy balhé lenne és Bende imázsa is kettétörhetne. Ez megtörténhetne egy ilyen macsóval?

4. Tudományos törvények is kimondják, hogy mindig vannak állandók. Ilyen például Zsani külseje, mely mindig gyönyörű és sajnos a kis esze. Zsani sose volt híres az eszéről és nem is igazán lesz az, ha így halad. Egy kezünkön meg tudjuk számolni azt, hogy hányszor mondott okos dolgot. Neki sikerülhetett így az érettségi?

5. Juli értékei is sokat változtak. Van, amiben komolyabb lett, és van, amiben sajnos nem. Az biztos, hogy gyilkossági kísérlettel nem fog többet előrukkolni, viszont úgy dilemmázik, ahogy azt nem szégyenli. Dominik hol kell neki, hol nem, majd teljesen elutasítja és mikor már a fiú más vizekre evezik, Juli akkor jön csak rá, hogy mit is dobott el magától. Megérdemli egyáltalán Dominikot?

6. Dominik az évek alatt csak egy dolgot szeretett volna, de azt sajnos nem kapta meg soha, ez nem más, mint Juli viszonzott szerelme. Mindig próbált felérni Bendéhez, sajnos mindhiába. Hiába gitározott, bűvészkedett, táncolt sem Julinak, sem senkinek nem kellett, ám mégis most lehet, hogy ki tud törni Bende árnyékából és sikeres lesz. Vajon sikerülhet neki?

Láttátok már az új rész előzetesét?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share